Porcijų skaičius: 6
AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 1 vienetas brokolių
250 mililitrų vandens
150 mililitrų grietinėlės
1 vienetas bulvių
1 vienetas morkų
1 vienetas rausvųjų svogūnų (ar paprasto)
80 gramų fetos sūrio (arba fermentinio)
40 gramų sviesto
0.5 šaukštelio pipirų
0.5 šaukštelio kario
1 skiltelė česnako
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Puode ištirpinti sviestą ir apkepinti smulkintą svogūną ir česnaką. Sudėti nuskustas ir kubeliais supjaustytas morkas, trumpai apkepti, dėti tarkuotas morkas ir apkepti, kol šiek tiek susileis.
2.
Pagardinti prieskoniais (jei naudosite fermentinį sūrį, galima pasūdyti), užpilti vandeniu ir pavirti 15 minučių. Sudėti žiedynais išskirstytą brokolį. Užvirti, sumažinti ugnį ir virti ant nedidelės ugnies apie 5 minutes.
3.
Supilti grietinėlę, užvirinti ir sutrinti.
4.
Išpilstyti į lėkštes ir pabarstyti sūriu. Skanaus!