AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 300 g paprikos, saldžiosios
380 g konservuotų kukurūzų
150 g svogūnų
200 g morkų
200 ml sultinio (daržovių arba vandens)
Druskos ir pipirų - pagal skonį
Aliejaus (kepinimui)
Paruošimo būdas: Sukapokite svogūną. Morkas sutarkuokite. Paprikas (turėjau žalią ir raudoną) supjaustykite kubeliais. Įkaitinkite puode šlakelį aliejaus ir pakepinkite svogūnus iki 3 minučių. Sudėkite morkas ir kepinkite dar apie 3-4 minutes. Sudėkite porus ir kepinkite 5 minutes. Suberkite kukurūzus, supilkite sultinį, įmaišykite prieskonių ir troškinkite apie 15-20 minučių.