Porcijų skaičius: 4
AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 200 gramų rūkyto kumpio
200 gramų marinuotų pievagrybių
200 gramų fermentinio sūrio
1 vienetas agurkų
šiek tiek majonezo (arba graikiško jogurto ir trupučio garstyčių)
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Sūrį sutarkuoti.
2.
Kumpį, agurką, supjaustyti plonomis juostelėmis.
3.
Grybus gerai nukošti ir supjaustyti riekelėmis.
4.
Viską išmaišyti su majonezu, o jeigu norite lengvesnio salotų varianto, vietoje majonezo galite naudoti graikišką jogurtą, sumaišytą su trupučiu aštresnių garstyčių bei pagardintą žiupsneliu druskos bei pipirų.