Porcijų skaičius: 5
AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 2 kilogramai bulvių
100 mililitrų pieno
35 gramai sviesto
500 gramų mėsos (malta)
2 galvos svogūnų
200 gramų sūrio
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 30 min.
Išverdame bulves, padarome bulvių koše su pienų bei sviestų. Farša apkepiname su svogūnais pagardiname druska, pipirais. Konditerinio maišelio pagalba arba šaukštu suformuojame lizdelius. Į lizelių vidų sudedam kepta šaršą su svogūnais. Apibarstome tarkuotų sūrių ir pašauname į įkaitintą iki 200°C temp. orkaitę, kol gražiai apskrus. Skanaus.