TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Patarlė:
Troškinta kalakutiena
Troškinta kalakutiena


AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
800 gramų kalakuto,
40 gramų sviesto,
2 morkos,
1 svogūnas,
1 šakelė petražolių,
1 salieras,
1 stiklinė išvirtų ryžių,
0.5 stiklinės grietinės,
0.5 stiklinės džiovintų slyvų,
Truputį juodųjų pipirų,
Truputį lauro,
Truputį mairūno,
Truputį druskos,
Truputį cukraus,
Truputį aliejaus

Paruošimo būdas:

Paruošta paukštiena supjaustoma gabaliukais, pasūdoma, apkepinama aliejuje ir sudedama į troškintuvą. Pridedama prieskonių, pakepintų svieste prieskoninių daržovių (morkų, salierų, petražolių, svogūnų), sukrečiama ryžių košė (ryžiai gali būti ne visai išvirę), sudedamos slyvos, įpilama truputį sultinio ar karšto vandens ir troškinama. Baigiant troškinti supilama grietinė. Ištroškinta paukštiena sudedama į pašildytą pusdubenį ir pabarstoma susmulkintais petražolių lapeliais. Valgoma su batono skrebučiais. Ryžius galima tiekti atskirai.



admin · 2018-04-18 12:00 · 1126 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt