INGREDIENTAI: Paruošimo būdas: <h2><em>Ingredientai:</em></h2> <div>1 kopūstas</div> <div>100 g pievagrybių<br /> 1 svogūnas<br /> 2 kiaušiniai<br /> 0,5 stiklinės manų kruopų<br /> 1 kubelis daržovių sultinio<br /> 2 v. š. sviesto<br /> 1 v. š. kapotų petražolių<br /> 20 ml citrinų sulčių</div> <div>1 sauja džiūvėsėlių</div> <div>2 v. š. pesto padažo su bazilikais</div> <div>druska<br /> pipirai</div> <h2><em>Gaminimas:</em></h2> <p> </p> <p>Stambesne tarka sutarkuoti kopūstą, nuspausti sultis, sukrėsti į dubenį, įmušti kiaušinius, suberti manus, pasūdyti, pagardinti nurodytu kiekiu citrinų sulčių, prieskoniais bei pesto padažu.</p> <p>Nulupti, susmulkinti svogūną ir pakepinti keptuvėje su kubeliu trupinto sultinio bei sviestu.</p> <p>Nuvalyti, nuplauti ir susmulkinti pievagrybius. Tuomet dėti į keptuvę ir pakepinti kartu su svogūnais.</p> <p>Atvėsinti svogūnus bei pievagrybius ir tuomet sukrėsti juos į kopūstų masę, gerai viską išmaišyti, jeigu masė bus per skysta įdėkite dar manų.</p> <p>Iš pasigamintos masės formuoti kotletų formos paplotėlius, apvolioti džiūvėsėliuose ir palengva kepti, kol dailiai apskrus.</p> <p>Skanaus.</p> <em><em>Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!</em></em>