TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Dabar Lietuvoje: 2024-10-22 22:32
Kopūstų ir pievagrybių maltinukai
Kopūstų ir pievagrybių maltinukai



INGREDIENTAI:

Paruošimo būdas:

<h2><em>Ingredientai:</em></h2> <div>1 kopūstas</div> <div>100 g pievagrybių<br /> 1 svogūnas<br /> 2 kiau&scaron;iniai<br /> 0,5 stiklinės manų kruopų<br /> 1 kubelis daržovių sultinio<br /> 2 v. &scaron;. sviesto<br /> 1 v. &scaron;. kapotų petražolių<br /> 20 ml citrinų sulčių</div> <div>1 sauja džiūvėsėlių</div> <div>2 v. &scaron;. pesto padažo su bazilikais</div> <div>druska<br /> pipirai</div> <h2><em>Gaminimas:</em></h2> <p>&nbsp;</p> <p>Stambesne tarka sutarkuoti kopūstą, nuspausti sultis, sukrėsti į dubenį, įmu&scaron;ti kiau&scaron;inius, suberti manus, pasūdyti, pagardinti nurodytu kiekiu citrinų sulčių, prieskoniais bei pesto padažu.</p> <p>Nulupti, susmulkinti svogūną ir pakepinti keptuvėje su kubeliu trupinto sultinio bei sviestu.</p> <p>Nuvalyti, nuplauti ir susmulkinti pievagrybius. Tuomet dėti į keptuvę ir pakepinti kartu su svogūnais.</p> <p>Atvėsinti svogūnus bei pievagrybius ir tuomet sukrėsti juos į kopūstų masę, gerai viską i&scaron;mai&scaron;yti, jeigu masė bus per skysta įdėkite dar manų.</p> <p>I&scaron; pasigamintos masės formuoti kotletų formos paplotėlius, apvolioti džiūvėsėliuose ir palengva kepti, kol dailiai apskrus.</p> <p>Skanaus.</p> <em><em>Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais &bdquo;Activus&ldquo;! &Scaron;is produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar var&scaron;kei, far&scaron;ui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų &scaron;altinis!</em></em>



admin · 2018-04-15 15:00 · 1056 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt