INGREDIENTAI: 200 gramų raudongūžių kopūstų
2 vienetai kiaušinių (baltu lukštu, virtų)
2 šaukštai acto 9%
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Kopūstą sudėjau į trintuvę ir susmulkinau. Įpyliau acto, išmaišiau.
2.
Patiesiau maistinės plėvelės, šaukštu pridėjau kopūsto masės, padėjau virtą baltą kiaušinį ir suvyniojau. Galus suimam, susukam ir dedame į maišelį. Kiaušinio lukštas turi pilnai pasidengti kopūsto mase.
3.
Dedam kiaušinius vėsiai ir pamirštam per naktį arba geriau parai.
4.
Nuo kiaušinių labai atsargiai nuimame kopūstų masę. Margutį paliekame natūraliai džiūti. Netrinkite ir neplaukite ką tik išvyniotų kiaušinių.
5.
Vėliau margutį galite patepti trupučiu aliejaus, kad gražiai blizgėtų.