Porcijų skaičius: 2
INGREDIENTAI: 400 gramų žuvies filė
100 gramų sviesto
0.5 vieneto citrinų sulčių
3 šaukštai miltų
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
Papuošimui:
šiek tiek petražolių
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Žuvį pabarstyti druska ir pipirais. Žuvį pavolioti miltuose iš abiejų pusių.
2.
Keptuvėje ištirpinti 80 gr sviesto, tada kepti žuvį. Vieną žuvies pusę kepti apie 2 minutes, kol ji tampa aukso spalvos. Iškeptą žuvį sudėti į kepimo skardą.
3.
Keptuvėje ištirpinti 20 gr sviesto, išspausti citrinos sultis į ištirpusį sviestą. Viską išmaišyti ir užpilti ant karštos žuvies.
4.
Kepti 200 laipsnių orkaitėje apie 10 minučių. Iškepus papuošti smulkintomis petražolėmis.