Porcijų skaičius: 4
INGREDIENTAI: 1 kilogramas bulvių
250 gramų tešlos (sluoksniuota)
1 vienetas kiaušinių
100 mililitrų grietinėlės
100 gramų sūrio (ožkos )
2 šaukštai moliūgų sėklų
0.5 šaukštelio čili pipiro (milteliai)
1 šaukštas alyvuogių aliejaus
2 šaukštai petražolių (kapotos)
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis juodųjų pipirų (malti)
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Sluoksniuotą tešlą iškočiokite ir supjaustykite į 4 ar 6 lakštus.
2.
Bulves nulupkite ir pakepinkite aliejuje 3-4 minutes.
3.
Sluoksniuotą tešlą aptepkite kiaušinio plakiniu, grietinėle. Uždėkite bulvių griežinėlius, pabarstykite prieskoniais.
4.
Ant viršaus užberkite moliūgų sėklų, petražolių ir sutarkuoto sūrio.
5.
Kepkite 200 laipsnių orkaitėje 25-30 minučių.