TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Vardadienius šiandien švenčia: Paskalis Virkantas Gailė Bazilė
Pirmadienio Dienos Horoskopas (2018-04-02)

Pirmadienio Dienos Horoskopas (2018-04-02)


Šiandien trokšite pakeisti nusistovėjusias taisykles ir pasiūlysite ne vieną kūrybišką idėją kaip tai padaryti. Kurdami planus, susikoncentruokite į vieną didelį ateities paveikslą ir nepasimeskite mažareikšmėse smulkmenose. Būkite kantrūs ir nenuleiskite rankų susidūrę su pirmosiomis kliūtimis. Žvaigždės jums šypsosi, tad ilgainiui pasieksite viską, apie ką šiandien svajojate.



Šiandien būsite kaip niekad išlaidūs, mat kiekvienas daiktas ar paslauga, pakliuvusi į jūsų akiratį, atrodys būtina ir nepakeičiama! Deja, didžioji dalis jūsų pirkinių sąrašo bus pagrįsta toli gražu ne logika, o paprasčiausia užgaida. Nepasiduokite skambioms akcijų vilionėms ir stambius pirkinius atidėkite bent keletui dienų!  



Nors puikiai suvokiate, kad jausmai jums trukdo objektyviai įvertinti susiklosčiusią situaciją, vis tiek būsite linkę pasikliauti savo pačių prielaidomis. Laimei, Visata suteiks jums daugiau drąsos atvirai prabilti apie savo poreikius ir lūkesčius. Venkite dviprasmiškų situacijų ir audringų santykių dramų!



Šiandien leisitės į nuotykių ir atradimų kupiną dvasinę kelionę. Kaip bebūtų, atminkite, kad kai kurių atsakymų iš išorinio pasaulio, savo pasąmonėje galite taip ir neatrasti (na, bent jau ne taip greitai...)! Neliūdėkite, jeigu ši diena nepateisins visų jūsų lūkesčių. Į neigiamus dalykus pažvelkite per pozityvumo prizmę ir vertinkite trumpas, bet malonias, akimirkas. 



Būsite pasirengę ryžtingai siekti savo tikslų, tačiau vos tik kažko imsitės, neišvengiamai susidursite su aplinkinių kritika ir nepritarimu. Atrodytų, kad kažkas sąmoningai truko jums judėti į priekį! Kaip bebūtų, nešvaistykite savo brangaus laiko ir jėgų, kovodami su vėjo malūnais. Nesivelkite į audringas diskusijas ir daugiau laiko skirkite darbui.



Užuot dirbę komandoje, labiau norėtumėte paprasčiausiai pasidalinti užduotis ir veikti individualiai. Viskas, ko imsitės, užtruks kur kas ilgiau nei įsivaizdavote, ir dienai įsibėgėjus tai taps tikru kantrybės išbandymu! Trokšite suspėti kartu su kitais, tačiau geriausia būtų, jeigu atsižvelgtumėte į savo individualų tempą. Patys nustebsite, kaip puikiai judėsite į priekį, atsisakę iš ankstinio nusistatymo!



Dėl planetų įtakos šiandien galite įsivelti ne į vieną konfliktą su aplinkiniais žmonėmis. Kad ir kokia linkme pakryptų jūsų pokalbis, paklauskite savęs, ar tikrai nepritariate išsakytoms idėjoms, ar paprasčiausiai nesusitariate patys su savimi! Jeigu vis dėlto jaučiatės neapsisprendę viduje, neskubėkite karštligiškai ginti savo pozicijos ir pasistenkite įsijausti į išsakytą nuomonę.



Šiandien planetos paskatins jus labiau susirūpinti santykiais su kitais žmonėmis. Deja, kad ir kaip stengtumėtės, kai kurių impulsyvių reakcijų paprasčiausiai nesugebėsite suvaldyti. Nemanykite, kad jūsų asmeninė laimė yra tiesiogiai susijusi su tuo, ką apie jus mano kiti, ir diena kaip mat nušvis naujais atspalviais.



Paprastai puikiai sugebate įsivaizduoti detalių visumą ir regite savo ateitį plačiaekraniame formate! Kaip bebūtų, šiandien derėtų susiaurinti požiūrį ir susikoncentruoti į detales. Galbūt, jūsų maištingai sielai ši idėja visiškai nepatinka, tačiau tai yra būtent tai, kas padės jums pasiekti užsibrėžtų tikslų!



Nepaisant to, kad jaučiatės savarankiški ir pasitikintys savo jėgomis, šiandien galite paprasčiausiai nesuspėti įgyvendinti visų numatytų darbų. Būdami vieni namie, vis galvosite apie tai, ką norėtumėte nuveikti, o draugų apsuptyje, trokšite pasislėpti ramiame kampelyje ir skirti daugiau laiko vien tik savo poreikiams. Bet kuriuo atveju, būsite nepatenkinti! Pasistenkite dėl savo prastos nuotaikos nekaltinti kitų ir priimkite aplinkybės tokias, kokios jos yra!



Jeigu šiandien planavote išvykti į trumputę kelionę, būkite ramūs - viskas klostysis kaip per sviestą. Jums puikiai seksis bendrauti su draugais ir kolegomis, tačiau išlieka nemenka tikimybė, kad susikivirčysite su mylimuoju dėl to, kad atsisakysite priimti vieno iš artimųjų pagalbą. Pasistenkite elgtis taktiškiau ir įsiklausykite į aplinkinių nuomonę.



Šiandien jus apims nuojauta, kad švaistote laiką bereiškiams darbams, kai galėtumėte atsiduoti veiklai, kuri jums išties patinka. Dėl šios prižasties būsite nusiminę, aplinkiniai sunkiai galės su jumis susikalbėti. Laimei, kad ir kokia niūri atrodytų diena, visada galite atsiremti į ištikimų bičiulių būrį. Meilės reikalai taip pat klostysis sklandžiai ir lengvai. Taigi, mėgaukitės tuo, ką geriausio jums siūlo pats gyvenimas.


admin · 2018-04-02 02:00 · 1154 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt