Porcijų skaičius: 4
INGREDIENTAI: 500 gramų jautienos
1 vienetas brokolių (nedidelio)
2 šaukštai krakmolo
4 skiltelės česnako
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
šiek tiek aliejaus
šiek tiek sezamo sėklų
Padažui:
0.5 vieneto sojos padažo
0.5 stiklinės jautienos sultinio
0.25 stiklinės rudojo cukraus
1 šaukštelis krakmolo
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Jautieną supjaustome plonomis juostelėmis, sumaišome su druska, pipirais ir krakmolu. Keptuvėje įkaitiname aliejų, sudedame jautieną, iškepame ir atidedame.
2.
Į keptuvę pilame dar aliejaus, dedame smulkintą česnaką ir brokolį, apkepame kelias minutes.
3.
Sumaišome visus padažo ingredientus. Jautieną beriame atgal į keptuvę, supilame padažą. Pakaitiname kelias minutes, kol padažas sutirštėja.
4.
Patiekiame pabarsčius sezamu ir su virtais ryžiais.