TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Vardadienius šiandien švenčia: Paskalis Virkantas Gailė Bazilė
Šeštadienio Dienos Horoskopas (2018-03-31)

Šeštadienio Dienos Horoskopas (2018-03-31)


Jeigu pastaruoju metu buvote įsitraukę į kokį kūrybinį projektą, šiandien galite su juo šiek tiek užstrigti. Žinoma, tai nereiškia, kad reikalai klostysis blogai. Paprasčiausiai, prieš jūsų akis – daugybė pasirinkimo galimybių, tad norėdami jas visas objektyviai įvertinti, užtruksite. Priimdami sprendimus, pakluskite savo intuicijai ir tikrai neapsiriksite!



Savo kūrybiškumo dėka per trumpą laikotarpį sugebėsite pasiekti įspūdingų rezultatų. Jausitės lyg turėdami magišką gebėjimą sustabdyti laiką kuomet patys skriejate šviesos greičiu. Pasinaudokite nuostabia galimybe ir siekdami savo nustokite kritikuoti kiekvieną savo poelgį.Tegul aplinkiniai bus geriausi jūsų darbo atspindžiai!



Visatos paskatinti šiandien leisitės į kupiną atradimų dvasinę kelionę. Būsite ramūs ir susimąstę, tačiau aplinkiniai nė neįtars, kas dedasi jūsų galvoje. Negaiškite laiko, bandydami paaiškinti savo būseną, venkite didelių žmonių susibūrimų, daugiau laiko praleiskite vieni ir paprasčiausiai mėgaukitės didžiais pasąmonės klodų atradimais. 



Nors jūsų prigimtis – ypač jausminga, priimdami svarbius sprendimus labiau pasikliaujate šalta logika. Tad ir šiandien nieko neklausinėdami keliausite savo pasirinktu keliu, o jeigu kas nors bandys išsiaiškinti, kodėl taip darote, paprasčiausiai liks neišgirstas. Atminkite, kad į kiekvieną situaciją galima pažvelgti iš kelių perspektyvų. Nesureikšiminkite savo nuomonės!



Šiandien trokšite tapti pavyzdžiu aplinkiniams, tačiau kitaip nei visada, visiškai nesistengsite dominuoti. Priešingai, ramiai seksite darbus iš šalies ir tik pakviesti išsakysite savo svarią nuomonę. Santūrumas padės jūsų kolegoms pasijusti taip pat svarbiais, tačiau reikiamu metu ištiesta pagalbos ranka atves visą komandą į sėkmę.



Iš prigimties esate gana užsispyrę, todėl tam, kas bandys pakeisti jūsų nuomonę, teks gerokai pasistengti. Pristatydami savo planus platesniam žmonių ratui, galite susilaukti kritikos. Laimei, dėl to visai nesisielosite – esate pasiryžę įgyvendinti savo sumanymus, kad ir kas benutiktų. Žvaigždės jums palankios, tad pirmyn!



Šiandien jums derėtų atvirai išsakyti viską, kas guli ant širdies, tačiau darykite tai subtiliai ir venkite dramatiškų gestų! Diplomatija ir nuoširdumu neabejotinai pasieksite daugiau nei audringomis diskusijomis. Kad ir kaip pakryptų pokalbis, pasistenkite išlikti ramūs ir nedarykite skubotų prielaidų. Nugalėsite savyje šėlstančią jausmų audrą – galėsite mėgautis ramiu vakaru.



Šiandien niekas nesugebės pakeisti jūsų sprendimo, susijusio su namų reikalais. Nors puikiai suvoksite savo realias galimybes, niekaip negalėsite išmesti iš galvos idealios situacijos, kur visos suinteresuotos pusės liktų patenkintos. Laimei, puikiai sugebate suderinti realųjį ir išgalvotą pasaulius!



Tikėtina, kad šiandien sulauskite nemažai kritikos, tačiau tai jūsų nė kiek nesulaikys nuo to, ką esate sumanę. Atkaklumas – viena nuostabiausių jūsų būdo savybių. Kaip bebūtų, siekdami savo, nelipkite per kitų žmonių galvas. Nuomonių įvairovė – neišvengiama, todėl atidžiai įsiklausykite į aplinkinių pastabas. Tikėtina, kad jose slypi tai, ko patys nepastebėdavote.



Šiandien į gyvenimą žvelgsite kaip niekada praktiškai. Puikiai žinote, ką turite padaryti, ir netgi jau esate numatę, kaip tai padarysite, tačiau dabar daugiausiai jūsų dėmesio patrauks finansinė nauda. Trokštate, kad kolegos įvertintų jūsų profesionalumą, tačiau vien tik pagyromis ir aplodismentais tikrai nesitenkinsite. Darysite viską, kad apdovanojimai jus pasiektų pinigine išraiška!



Šiandien trokšite pasakyti artimiausiems draugams, kokie jie jums svarbūs, tačiau šitoks atvirumas gali šiek tiek gluminti. Tai, kad jums lengva kalbėti apie jausmus, dar nereiškia, kad kitiems lygiai taip pat priimtinos tokios gana intymios temos. Kalbėdami, pasirinktie tinkamus žodžius ir venkite pernelyg emocionalaus tono – tai padės išvengti nemalonių dviprasmiškų situacijų.



Visatos padedami šiandien sugebėsite pažvelgti į jus supančius žmones iš kelių skirtingų perspektyvų. Labai tikėtina, kad poelgiai, kuriuos anksčiau būtumėte pasmerkę, dabar atrodys kur kas suprantamesni ir pateisinami. Trokšite taikių harmoningų santykių su aplinkiniais ir dabar planetos padės jums juos pasiekti!


admin · 2018-03-31 02:00 · 1265 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt