TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Vardadienius šiandien švenčia: Paskalis Virkantas Gailė Bazilė
Penktadienio Dienos Horoskopas (2018-03-30)

Penktadienio Dienos Horoskopas (2018-03-30)


Ši diena ypač palanki meilės ir socialiniams reikalams, tačiau turėtumėte labiau pasisaugoti verslo ir profesinėje srityje. Tikėtina, kad dabar pajusite šiokių tokių finansinių nesklandumų, bet dėl to tikrai neverta jaudintis. Jau rytoj situacija pasikeis ir vėl galėsite džiaugtis materialiniu stabilumu.



Kažkas iš vyresnių jūsų kolegų šiandien pateiks jums intriguojatį pasiūlymą, kuriam bus sunku atsispirti. Ilgai negalvoję sutikite imtis naujos veiklos, nes ateityje tai gerokai papildys jūsų banko sąskaitą. Po pietų jums pasitaikys puiki galimybė trumpam išvykti darbo reikalais. Kaupkite pažintis, nes jos padės užsitikrinti ilgalaikę materialinę sėkmę ateityje.



Šiandien venkite verslo kelionių ir investicijų, kadangi dabar būsite gana nepastovios nuotaikos ir niekaip negalėsite priimti galutinio sprendimo. Kaip bebūtų, nesišalinkite žmonių ir noriai spęskite kilusias problemas. Bendravimas padės įveikti bet kokias kliūtis! 



Šiandien tiesiog švytėsite intelektualumu bei charizma, o tai traukte trauks prie jūsų potencialius partnerius profesinėje ir meilės srityje. Praleiskite daugiau laiko su žmonėmis, bendraukite, apsilankykite viešuose susibūrimuose ar draugų vakarėliuose. Vakare galite sulaukti netikėto atlygio už draugui padarytą paslaugą.



Šiandien jums puikiai seksis įgyvendinti visus savo profesinius ir asmeninius užmojus. Kad ir kas benutiktų, galite pasikliauti savo tvirta valia. Pasitikėkite savimi ir netruksite įveikti net pačias sudėtingiausias kliūtis. Ši diena ypač palanki įvairiai moksliniai veiklai ir egzaminams.

 



Šiandien jums netrūks nei užsispyrimo, nei pasitikėjimo savimi, tačiau siekdami savo tikslų, pasistenkite neužmiršti ir aplinkinių poreikių. Atsižvelkite į jų jausmus, antraip būsite laikomi egoistais ir savanaudžiais. Dabar derėtų labiau pasisaugoti kelyje ir vengti įvairių spekuliacijų. Dabar ne pats tinkamiausias metas spręsti teisinius reikalus.



Pastaruoju metu nesate patenkinti savo finansine situacija ir vis ieškote būdų, kaip užsidirbti papildomai. Trokšite nuotykių ir naujos patirties, dėl to rizikuojate pasielgti karštakošiškai ir neapgalvoti visos rizikos. Būkite atsargesni priimdami sprendimus, susijusius su teisiniais reikalais.



Šiandien būsite pasirengę kurti didingus ateities planus. Tai ypač palankus metas investuoti pinigus, imtis naujos veiklos ar leistis į kelionę asmeniniais reikalais. Pasinaudokite šia Visatos dovanojama sėkme ir pasisemkite naujų įspūdžių bei patirties.



Šiandien būsite kupini entuziazmo ir tuo netruksite užkrėsti aplinkinius žmones. Savo užsispyrimo dėka dabar sugebėsite pasiekti viską, ko tik užsigeisite ir profesiniame, ir asmeniniame gyvenime. Dirbdami, neužmirškite ilsėtis ir skitkite pakankamai laiko pabūti su jums maloniais žmonėmis.

 



Šiandien būsite kupini jėgų bei ryžto užbaigti anksčiau pradėtus darbus. Labai tikėtina, kad būtent dsabar gausite puikų pasiūlymą imtis papildomo darbo ir pagerinti savo finansinę padėtį. Nepraleiskite šios progos, tačiau prieš sutikdami pasitarkite su labiau patyrusiu žmogumi.



Pirmoje dienos pusėje jausitės energingi ir kupini ryžto, tad pasistenkite visus svarbiausius darbus atlikti iki pietų. Visata siunčia perspėjimą, kad  jūsų asmeninės laisvės troškimas gali turėti labai neigiamos įtakos santykiams su mylimu žmogumi. Skirktie daugiau laiko savo meilės reikalams ir būkite dėmesingesni!



Šiandien būsite siaubingai susijaudinę negalėdami užbaigti kasdienių užduočių laiku. Nesikankinkite vieni ir nesidrovėkite paprašyti draugų ar kolegų pagalbos! Antrąją dienos pusę skirkite mylimajam žmogui. Tiesiog atsipalaiduokite ir mėgaukitės meile!


admin · 2018-03-30 02:00 · 1223 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt