TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Šiandien minėtina: Pasaulinė informacinės visuomenės diena Tarptautinė diena prieš homofobiją Pasaulinė orientavimosi sporto diena Vaiko diena
Ketvirtadienio Dienos Horoskopas (2018-03-29)

Ketvirtadienio Dienos Horoskopas (2018-03-29)


Kai kuriais pasirinkimais gyvenime galbūt nesididžiuojate, tačiau tikite, kad galite pakeisti viską atsiprašydami ir sąmoningai keisdami savo gyvenimą. Kai su tokiu nusiteikimu kimbate į darbą, vargu ar atsiras jėga, kuri galėtų jus sustabdyti. Be abejo, sunku išlaikyti optimistišką nuotaiką, kai jūsų vertybės ir dorybės nuolat kvestionuojamos. Nepasiduokite pagundai užimti gynybinę poziciją, būkite kiek įmanoma sąžiningi ir nesileiskite į kompromisus dėl savo idealų.



Atrodo, kad su kiekviena minute šiandien gausite vis naujų užduočių bei atsakomybės, tad pasiruoškite – turėsite gerokai palaužyti galvą, kad nusistatytumėte aiškius prioritetus ir suplanuotumėte kiekvieną ėjimą. Nesidrovėkite persigalvoti, jeigu dienos eigoje pamatysite, kad jūsų pasirinkti metodai neveikia, ir būkite pasiruošę pasinaudoti naujomis likimo suteiktomis progomis!



Mąstykite aiškiai ir veikite logiškai, kitaip rizikuojate pražiopsoti didžiąją dienos galimybę. Žinutės „iš aukščiau“ gali būti prieštaringos, tai skatinančios jus paskubėti, tai už kelių akimirkų stabdančios. Jei ketinate džiaugtis puikia gerų bičiulių draugija, būsite nepatenkinti staiga atsiradusiais apribojimais. Jums tarsi iš niekur primesta laisvės ir atsakomybės dermė iš tiesų leidžia būti nuoširdžiais ir tuo pačiu neprarasti sveikos nuovokos.   



Kad ir kaip šiandien norėtumėte niekur neiti ir praleisti dieną su mylimiausiais žmonėmis, neabejotinai, galėsite jiems pasiūlyti daugiau neatsiriboję nuo išorinio pasaulio. Žinoma, apsispręsti visada nelengva, kai širdis veržiasi daryti viena, o protas liepia elgtis visai priešingai. Kaip bebūtų, pasistenkite nesuabsoliutinti savo vidinės jausenos ir išlaikykite emocinę pusiausvyrą.



Nuo emocinės įtampos nepabėgsite, bet galite ją sumažinti, nukreipdami emocijas į fizinį darbą arba mankštindamiesi – tinka viskas, kas susiję su judesiu. Vis dėlto viduje užgniaužti jausmai dar gali pridaryti jums kiaulysčių pačiu netikėčiausiu metu, pavyzdžiui, atsitikus kažkam netikėto. Tokiu atveju tiesiog sustokite ir pakeiskite savo prioritetus pagal susidariusias aplinkybes, dėl nieko nekaltindami nei savęs, nei kitų. Viską galima pakeisti ir pataisyti, tik nesitikėkite to padaryti greitai. Bet kokiu atveju, lėtas procesas yra žymiai geriau nei jokio.



Atrodo, kad šiandien planetos visais įmanomais būdais stengiasi išbandyti jūsų kantrybę. Kaip bebūtų, jeigu nesikarščiuosite, žingsnis po žingsnio įveiksite visas kliūtis. Bendraudami su žmonėmis, atidžiai apgalvokite kiekvieną sakinį ir venkite kritiško tono. Juk svarbiausia ne laimėti, o bendradarbiauti siekiant užsibrėžto tikslo.



Visiškai nekaltas, niekuo neišsiskiriantis jūsų komentaras gali įžiebti karštus ginčus ir įkaitinti situaciją iki virimo. Gali būti, kad prastai jausitės dėl to, kad teks kažką perdarinėti iš naujo, nes siekiate atitikti labai aukštus standartus. Leiskite sau ir kitiems būti netobuliems, apsivalykite nuo blogų jausmų ir tik po to judėkite pirmyn.



Šiandien jausitės gerokai apriboti nelankstaus darbo tvarkaraščio ir tai jus kaip niekad erzins. Kad ir kaip stengtumėtės pakoreguoti planus pagal nuotaiką ir savo galimybes, galiausiai grįšite ten, kur pradėjote. Jausitės kaip užburtame rate, tačiau nenuleiskite rankų. Tik atkaklieji galiausiai mėgaujasi pasakiškais kraštovaizdžiais nuo sėkmės viršukalnės.



Tokiomis pašėlusiomis dienomis kaip ši niekaip negalėsite prognozuoti, kur jus nuneš įvykių tėkmė. Senos svajonės gali tapti naujos strategijos pagrindu, tačiau tai pareikalaus jus pripažinti tam tikrus objektyvius faktus. Jei jūsų idealai pernelyg aukšti, realybė netruks jums tai priminti. Sunku priešintis tokiems dėsniams, tačiau privalote pasakyti savo tiesą bet kokia kaina. Geriau padarykite tai patys ir dabar, nelaukite, kol kas nors kitas jus išprovokuos. Pernelyg ilgas laukimas gali būti pražūtingas geroms idėjoms. 



Paprastai neleidžiate laiko tuščiai vėpsodami pro langą, tačiau pastaruoju metu jus apėmė tokia svajinga nuotaika, kad turite įtempti visą protą ir valią norėdami neprarasti ryšio su realybe. Laimei, ši situacija jūsų visiškai neliūdins. Priešingai, jausitės dėkingi, galėdami pasirinkti, kaip norite praleisti skirtingus dienos momentus.



Jums būdingas stiprus pareigos jausmas, tad tikėsitės, kad viskas vyks taip, kaip suplanuota, tačiau kita dalis jūsų asmenybės trokšta laisvės. Taisyklės jsu varžo, todėl jums reikės sukurti naujas, kurios labiau atitiktų jūsų dabartinę būseną. Staigus planų pasikeitimas gali išmušti jus iš vėžių ir sukelti ilgai trunkantį nepasitenkinimą. Užuot sunkiai dirbę vien iš įpročio, nešvaistykite savo nervinių ląstelių ir leiskite sau kūrybingai nukrypti nuo plano.



Šiandien turėsite visus reikiamus įrankius savo rankose, kad padarytumėte kažką reikšmingo profesinėje srityje. Kaip bebūtų, nors ne viskas klostysis kaip per sviestą, tikėkite savimi ir nepasiduokite susidūrę su pirmaisiais iššūkiais. Vienu metu imkitės tik vienos užduoties ir dienai baigiantis galėsite džiaugtis puikiais rezultatais.


admin · 2018-03-29 02:00 · 1231 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt