TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Patarlė: Per kvailą galvą ir kojom vargas
Trečiadienio Dienos Horoskopas (2018-03-28)

Trečiadienio Dienos Horoskopas (2018-03-28)


Bus nelengva susikaupti darbui, nes jūsų mintys, atrodo, gyvena atskirą gyvenimą nuo jūsų. Net ir suvokdami, kad lygtai jūs patys turėtumėt būti savo likimo šeimininkai, šiandien vargu ar sugebėsite suvaldyti save, ką jau kalbėti apie likimą. Kuo labiau stengsitės apribori savo požiūri, susitelkti į vieną sritį, tuo labiau jūsų protas nerims. Leiskite sau tikėti tuo, kas atrodo neįmanoma. Jei jūsų svajonės jūsų negąsdina, tuomet jos pernelyg mažos.



Vargu ar pavyks šiandien išvengti dėmesio, juo labiau, kad tuo pačiu labai norėsite su kažkuo pabendrauti. Vis ieškosite nusiraminimo, bet vietoje to rasite tik dar daugiau triukšmo. Jūsų neramus protas nepaklus komandai nutilti, bet galite jį išmokyti nusiraminti patį, pasitelkdami įvairias dvasines praktikas, kaip, pavyzdžiui, meditaciją.   



Jus labai pamalonins artimųjų žodžiai, atrodys, tarsi jūsų išklauso ir čia pat reaguoja. Būtų gėdinga iššvaistyti savo įtaką banaliems dalykams. Nors šiuo metu jūsų noras nuveikti kažką didingo yra bene aukščiausiame taške, tačiau galimybė tai įgyvendinti kol kas tikriausiai nepasitaikys. Stresas paliks jus ramybėje tą pačią akimirką, kai suvoksite, kad tai, kas vyksta, yra viso labo jūsų kantrybės išbandymas. 



Geras bičiulis jus ims spausti, kad privalote savo darbą dirbti kitaip nei iki šiol. Bendradarbiai taip pat gali mėginti patraukti jus savo pusėn, kviesdami prisijungti prie svarbaus projekto. Jų didžiam apmaudui, jausitės tokie emociškai išsunkti, kad greičiausiai atsakysite jiems „ne“. Prisiminkite, kad dalyvaudami profesiniame projekte būsite truputį „nuleisti ant žemės“ ir prarasite dalį savo asmeninio žavesio. 



Būsite kaip reikiant įsiaudrinę ir tuo pačiu žavūs, ypač jei trokštate pergalių. Dienas ir savaites matysite kaip iššūkį, kuris pareikalaus viso jūsų susikaupimo, jei norėsite žūt būt laimėti. Nors kol kas viskas einasi gerai, galite turėti nemažų problemų, jei prisiimsite daug darbų ir nenumatysite jų eigos. Prisiimti atsakomybę – tai tikėtis geriausio, prieš tai suplanavus, ką darysite, jei nutiks blogiausia. Bloga nuojiena – laikas bėga. Gera – pilotai esate jūs.



Užsisklendę savyje greitai suprasite, kad jums reikia būti tarp žmonių. Tačiau vos tik atsidursite asmeninės dramos epicentre, vėl šauksitės vienumos, kad neišprotėtumėt. Ir taip visą dieną klajosite tarp dviejų kraštutinumų, tačiau jūs dėl to nepanikuokite ir sekite savo nuojauta, kur ji benuvestų. Visos jūsų sėkmės ir nesėkmės yra iš esmės dovanos, tik skirtingai „įpakuotos“. Dėkokite už jas.  



Jūs mėgstate būti apsupti bendraminčių, kurie padeda atsiskleisti geriausioms jūsų savybėms. Jums kur kas mažiau norisi kontroliuoti įvykius, kai dirbate ar prmogaujate kartu su patikimais žmonėmis. Jūsų lengvabūdiška maniera gali tapti gudria priedanga, jei nenorite, kad kiti žinotų jūsų tikruosius sumanymus. Prieš pasirinkdami vieną kelią ir laikydamiesi jo tol, kol pastebėsite apčiuopiamus rezulatus, Atidžiai pasverkite savo motyvus. Sėkmė saldžiausia, kai ja dalinamasi.   



Eate pasiruošę sulaukti tinkamiausio momento ir išskleisti sparnus, tačiau skrydis jus ne itin vilioja, nes bijote pakilti per aukštai. Vietoje to, labiau norėsite priglausti kitus, apglėdami juos savo reputacija ir dalintis patirtimi. Tai – puiki pagalba kitiems karjeros kelyje, o jums – šansas paaugti kaip lyderiams.  



Jūsų protas – tarsi iš narvo ištrūkęs liūtas, pasirengęs šuoliui ten, kur tik panorėsite. Jums patinka klajoti atvirose erdvėse, sekant paskui savo žingeidumą. Tačiau jūs ne šiaip klaidžiojate be tikslo, o tiesiog norite iki smulkmenų įsisavinti teritoriją, kurioje esate. Vis dėlto privalote neprarasti budrumo ir apriboti savo tyrimų plotą, kad kartais neapžiotumėt daugiau, nei galite praryti. Kaip sakė Einšteinas, genilumas yra ribotas, tuo tarpu kvailybė – beribė.



Šiuo metu esate kelyje, kuris veda jus į viršūnę, tačiau jūs jau žinote, kad materialinė sėkmė nebūtinai atneša laimę. Šiuo metu jums rūpi gilesnė jūsų gyvenimo prasmė, ypač po to, kai supratote, kad ilglaikį pasitenkinimą sukuria santykiai su žmonėmis. Jei reikia, šiek tiek sumažinkite savo norą pasiekti aukštumas, kad galėtumėte daugiau liko praleisti su jums svarbiais žmonėmis. Surizikuokite pasidalinti faktu apie save, kuris parodytų, kad esate pažeidžiami. Bet kokia intymi pažintis prasideda atskleidus savąsias paslaptis.



Pažįstami ir bendradarbiai būs ypač draugiški su jumis, kai diskutuosite jums visiems įdomiomis temomis. Vis dėlto jų saldžios įžangos jums atrodys pernelyg paviršutiniškos, manysite, kad gaištate savo brangų laiką. Vis dėlto šitaip spręsdami apie žmones galite sau padaryti meškos paslaugą, nes lengvas paplepėjimas gali greitai virsti giliu pokalbiu. 



Kaip dirbsite, tiek ir uždirbsite – atrodo, akivaizdi tiesa, tačiau tik dabar imsite pastebėti, kokie pokyčiai galėtų padėti jums daugiau uždirbti. Tačiau leisdami savo entuziazmui nubėgti toliau, nei siekia jūsų patirtis, rizikuojate nusivilti. Išlaikykite pragmatišką požiūrį į savo finansinę situacją, net jei bandote kažką visai naujo. Kad ir kuo užsiimtumėte, neskubėkite skaičiuoti pelno jo dar negavę. 


admin · 2018-03-28 02:00 · 1207 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt