TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Patarlė: Per kvailą galvą ir kojom vargas
Antradienio Dienos Horoskopas (2018-03-27)

Antradienio Dienos Horoskopas (2018-03-27)


Šiandien visos jūsų mintys suksis apie ateities perspektyvas ir finansinę gerovę, tad nekantrausite ko nors imtis, kad tik priartėtumėte prie savo svajonių. Kaip bebūtų, Visata perspėja neskubėti. Tai, kas dabar atrodo nepaprastai inovatyvu bei pelninga, ryt gali pasirodyti kaip nepaprastai kvaila idėja!



Šiandien derėtų atidžiai paklausyti, ką kalba aplinkiniai, ir bent trumpam susilaikyti nuo kritikos! Išgirskite savo pašnekovus ir sužinokite apie juos stulbinamų dalykų, kurių nė neįtarėte esant. 



Šiandien būsite kaip niekad plepūs ir gerai nusiteikę, mat Visata apdovanos jus ypatingu gebėjimu suderinti savo ir aplinkinių poreikius. Nesisielokite, jeigu kas nors nesupras jūsų kilnių ketinimų. Juk gimėte būti tikrais, o ne tobulais!



Šiandien bus sunku suprasti, ko aplinkiniai iš jūsų tikisi, tačiau Visatos įkvėpti vis tiek stengsitės visiems įtikti. Dėl šios priežasties kažkam pasirodysite kaip tikri didvyriai, tad, kas žino, galbūt pradėsite naują romantišką gyvenimo etapą!



Nekantraujate papasakoti aplinkiniams apie savo planus ir šiandien turėsite tam puikių progų. Pasitikėjimo savimi jums niekada netrūko, o štai taktiškumą derėtų prisiminti dažniau. Tai žinodami, klausykitės lygiai tiek pat, kiek ir kalbate!



Šiandien sieksite viską atlikti tobulai, todėl tikėtina nespėsite padaryti visko, ką buvote suplanavę. Laimei, planetos tik pakurstys jūsų entuziazmą, tad susidūrę su kliūtimis nenuleisite rankų ir stengsitės dar labiau.



Nors darbo savaitė dar tik prasidėjo, šiandien puiki diena atsipalaiduoti ir praleisti daugiau laiko su bičiuliais bei šeima. Sulauksite daugybės pasiūlymų kur nors išeiti, pasilinksminti, tačiau iš tiesų didžiausią malonumą patirsite jaukiai įsitaisę namuose su artimiausiais žmonėmis.



Nekantraujate imtis naujų darbų, net jeigu ir nežinote, kuo visa tai baigsis. Į priekį jus veda kilnūs ketinimai, tačiau atsargiai! Prieš kam nors įsipareigodami, gerai apgalvokite visas galimas pasėkmes ir kiek tai pareikalaus iš jūsų jėgų. 



Šiandien jūsų tikslas – praskaidrinti visiems nuotaiką, o tą daryti kuo puikiausiai sugebate! Deja, dėl Visatos įtakos dienos eigoje neišvengsite keleto sudėtingų pokalbių, susijusių su santykiais ir kasdiene buitimi. Į problemas žvelkite su humoru!



Jūsų siela trokšta nuotykių, bet gyvenimas verčia gyventi pagal griežtas taisykles. Nekantraujate kuo greičiau atsikratyti įprastų įsipareigojimų, tačiau taip pat nesate iš tų, kurie nepaiso aplinkinių nuomonės. Ką daryti!? Pasistenkite susikaupti ir nesiblaškydami vieną po kito įveikti visas dienos užduotis. Vakaras priklauso jums!



Šiandien galite įsivelti į audringą diskusiją, kurioje žūtbūt stengistės nugalėti. Deja, kad ir kuo viskas baigtųsi, laimingi vis tiek nesijausite. Taigi, susitelkite į pragmatiškus dalykus ir nešvaistykite jėgų galvodami, kas būtų, jeigu būtų.



Šiandien Visata paskatins jus labiau pasitikėti savimi ir nebesislėpti už autoritetų nugaros. Ilgai manėte, kad tik dirbdami tyliai ir individualiai galite pasiekti užsibrėžtų tikslų, bet dabar, įkvėpti kosminių jėgų, trokšite, kad apie jūsų planus sužinotų visas pasaulis. Netylėkite!


admin · 2018-03-27 02:00 · 1338 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt