Porcijų skaičius: 6
INGREDIENTAI: 500 gramų vištienos krūtinėlės
400 gramų pievagrybių
125 gramai filadelfijos sūrio
1 vienetas morkų
1 vienetas svogūnų
2 skiltelės česnako
pagal skonį sultinio (aš supyliau apie 2 litrus, jei norite tirštesnės, pilkite apie 1 litrą)
šiek tiek sviesto (kepimui)
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Vištienos krūtinėlę supjaustome kubeliais, pabarstome druska, pipirais ir pakepiname keptuvėje. Sudedame į puodą.
2.
Pievagrybius supjaustome griežinėliais, morką sutarkuojame, svogūną ir česnaką susmulkiname kubeliais.
3.
Keptuvėje ištirpiname sviestą ir jame apkepame grybus su daržovėmis. Taip pat viską sudedame į puodą.
4.
Užpilame sultiniu ir keletą minučių paverdame. Sudedame Philadelphia sūrelį, gerai išmaišome, truputį pakaitiname ir tiekiame.