TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Šiandien minėtina: Pasaulinė informacinės visuomenės diena Tarptautinė diena prieš homofobiją Pasaulinė orientavimosi sporto diena Vaiko diena
Pirmadienio Dienos Horoskopas (2018-03-26)

Pirmadienio Dienos Horoskopas (2018-03-26)


Per daug nenustebkite, jei šiandien viskas eisis tartum sviestu patepta netgi be didesnių jūsų pastangų. Kad ir ką sumanytumėte, bendradarbiai beveik nesipriešindami priims jūsų idėjas ir viską darys lyg nujausdami jūsų norus. Nepasiduokite pagundai reikalauti iš kitų per daug, nes tuomet aplink vyraujanti pozityvi nuotaika bemat išgaruos. Kartais taip jau nutinka, kad nusiviliame tik dėl to, kad pernelyg daug tikėjomės.



Kad ir kaip stengėtės maksimaliai pailsėti savaitgalį, atrodo, kad jums pritrūko kelių dienų. Tad šiandien, nuo ankstyvo ryto susidūrę su rūsčia darbo dienos rutina, trokšite pasislėpti atokiame Žemės kampelyje. Neliūdėkite ir neskubėkite nieko daryti. Pasistenkite pasidžiaugti net įprasčiausia veikla: kavos pertraukėle ar mažyte sėkmingai užbaigta užduotimi. Nuoširdi bendradarbio padėka ar finansinis paskatinimas netruks sugrąžinti jums šypseną!



Nepaisant to, kad nauja darbo savaitė dar tik prasidėjo, norėtumėte atsiriboti nuo aplinkinio triukšmo ir praleisti dieną savo nuosavoje šventovėje girios tankumyne. Kaip bebūtų, esate pasirengę greitai sutvarkyti visus reikalus ir nesukti galvos dėl to, ko negalite pakeisti. Visata padės jums susikaupti ir nesileisti blaškomiems svetimų dramų.



Esate įpratę pasikliauti senais patikrintais metodais, mėgstate būti užtikrinti, tvirtai jausti žemę po kojomis, iš anksto žinoti, kas, kada ir kaip atsitiks. Šiandien turėsite galimybę rinktis jums labiausiai priimtiną darbo metodiką, tačiau kartu Visata paskatins ieškoti naujų būdų įprastas užduotis atlikti greičiau ir įdomiau. Taigi pasiruoškite atradimams!

 



Pastaruoju metu jums puikiai sekėsi darbe, tad pamažu imate tikėti, jog netrukus būsite paaukštinti arba gausite solidų priedą prie algos. Nuostabu, kad mokate įvertinti savo pastangas, tačiau atminkite, jog per dideli lūkesčiai gali akimirksniu sudužti skaudžiai užgaudami sielą. Gyvenkite atvira širdimi ir mėgaukitės net mažiausiais dienos pasiekimais!  



Šiandien norėdami įveikti visus suplanuotus darbus, turėsite gerokai pasistengti. Net jei kažkas eitųsi ne pagal planą, prisiminkite, kad turite užtektinai įgūdžių bet kokioms kliūtims pašalinti. Spontaniški poelgiai dabar netrukdys atsakingai dirbti ir atvirkščiai – atsakomybė nemaišys spontaniškoms idėjoms. Mikelandželas įspėja: „Didžiausias pavojus yra ne tai, kad mūsų siekiai pernelyg aukšti ir mes jų neįvykdome, o tai, kad jie per daug paprasti ir mes juos pasiekiame“.



Šiandien jūsų ateitis atrodys šviesi kaip niekada. Jausitės žvalūs, energingi, kupini idėjų ir ryžto nuversti kalnus. Kaip bebūtų, nesileiskite užvaldomi didybės manijos ir neskubėkite vertinti kitų poelgių. Juk išankstinės prielaidos labiausiai apkartina puikius santykius su žmonėmis!



Nors iš pažiūros atrodote pasitikintys savimi, viduje nerimaujate ir dvejojate dėl savo sprendimų. Dėl šios priežasties vos išgirdę kritišką pastabą galite užsiliepsnoti kaip degtukas! Tai žinodami, pasistenkite nesikarščiuoti ir iš susiklosčiusios situacijos pasiimti kiek įmanoma daugiau gero. Juk nuomonių įvairovė – ne kliūtis jūsų kelyje, o vertingas privalumas!



Nors darbo savaitė dar tik prasidėjo, jausitės nusipelnę poilsio. Puikiai žinote, kiek pastaruoju metu atidavėte jėgų siekdami profesinių tikslų, tačiau pervertinti savo indėlio taip pat nevertėtų. Dienos metu nesiblaškykite ir susitelkite į svarbiausius projektus, kad vakare galėtumėte ramia širdimi atsipalaiduoti.



Nors turite aibę bendraminčių, pasirengusių jums padėti darbe, nesate linkę tuo pasinaudoti. Dėl savo praktiškos prigimties vengiate kam nors įsipareigoti ir, juo labiau, likti skolingi. Kaip bebūtų, turėtumėte atsipalaiduoti ir nebegalvoti apie „duoti-gauti“ santykių modelį. Tiesiog atsiduokite įvykių tėkmei ir stebėkite, kur link ji jus nuneš!



Puikiai įsivaizduojate savo ateitį ir nėra nieko, kas šiandien galėtų jums sutrukdyti pasiekti numatytus tikslus. Kad ir ką sugalvotumėte, aplinkiniai jus palaikys kiekviename žingsnyje. Deja, dėl Visata perspėja, kad dabar rizikuojate persistengti ir rimtai pakenkti savo sveikatai.Tai žinodami, tarp darbų neužmirškite laiku pavalgyti ir pailsėti!



Aplinkiniai jumis pasitiki ir noriai klauso jūsų išmintingų patarimų, tačiau šiandien neskubėkite niekam nieko prižadėti. Labai tikėtina, jog norėdami pateisinti kitų žmonių lūkesčius, turėsite tam skirti daugiau laiko ir jėgų nei planavote!


admin · 2018-03-26 02:00 · 1243 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt