INGREDIENTAI: Tešlai:
500 g kvietinių miltų
50 g margarino VILNIUS kepiniams
180 g grietinės
30 g cukraus
0,5 a.š. druskos
2 kiaušiniai
40 ml šviesaus romo
Įdarui:
70 g razinų
50 ml šviesaus romo
400 g varškės
1 kiaušinis
50 g cukraus
Paruošimo būdas: Išsijojame miltus, dedame minkštą margariną, grietinę, kiaušinius, druską, cukrų ir romą. Išminkome tešlą, įvyniojame į maišelį ir dedame 40 minučių į šaldytuvą. Razinas išmirkome rome. Sumaišome varškę, cukrų, kiaušinį ir razinas. Išimame tešlą iš šaldytuvo ir iškočiojame maždaug pusės centimetro storio lakštą. Išpjauname apskritimus, kuriuose tilptų įdaras, užlenkiame kraštelius. Ant kepimo popieriumi išklotos skardos sudedame krepšelius ir į juos pridedame įdaro. Kepame 190 laipsnių temperatūroje 15-20 minučių.