TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Patarlė: Per kvailą galvą ir kojom vargas
Sekmadienio Dienos Horoskopas (2018-03-25)

Sekmadienio Dienos Horoskopas (2018-03-25)


Visata šiandien kaip reikiant pakurstys jūsų aistras, tad bendraudami su priešingos lyties atstovais daugiau flirtuosite ir būsite pasirengę leistis į romantiškas avantiūras. Negana to, planetos apdovanos jus skvarbiu žvilgsniu, tad dabar net pačioje buitiškiausioje situacijoje sugebėsite įžvelgti finansinės naudos. Tai ypač puikus metas derėtis dėl didesnio atlygio, ką nors parduoti ar investuoti pinigus.



Jeigu pastaruoju metu jautėtės klaidžiojantys visiškoje emocinėje dykumoje, šiandien akimirksniu viskas sužaliuos ir suvežės! Keletas įtakingų planetų dabar apgaubs jus savo magiška energija, tad jausitės patenkinti visose gyvenimo srityse. Taigi, neskubėkite ir džiaukitės puikia diena.



Saulė Ožiaragio žvaigždyne paskatins susimąstyti, kokios energijos daugiausiai gaunate iš jus supančių žmonių. Tapsite pastabesni detalėms ir poelgiams, o tai padės suvokti, su kuo ištiesų norite praleisti daugiau laiko ateityje. Išnaudokite šią dieną analizei, tačiau kol kas susilaikykite nuolemtingų sprendimų.



Viena jūsų pusė trokš viską mesti ir pailsėti, kita – ambicingai sieks užsibrėžto tikslo. Nors esate svajokliai romantikai, šiandien Visata neleis jums ilgam atitrūkti nuo realybės. Taigi, svarbiausius dienos darbus pasistenkite atlikti iki pietų, kad jau vakare galėtumėte atsiduoti mėgstamai veiklai.



Šiandien Visata paskatins jus ieškoti gyvenimo malonumų: skanaus maisto, kokybiškos muzikos, pramogų. Negana to, turėsite galimybę susipažinti su įkvepiančiais žmonėmis, kurie vienaip ar kitaip padės praplėsti akiratį, suteiks informacijos ir pamokys. Pasinaudokite tuo!



Trokštate kopti karjeros laiptais, tačiau šiandien tai atsilieps neigiamai jūsų šeimyniniam gyvenimui. Visata ne pačiais maloniausiais būdais prisimins, kad dabar privalote skirti daugiau dėmesio rūpesčiams namuose. Kaip bebūtų, šiandien sekmadienis, tad neužmirškite pailsėti ir atgauti dvasinę pusiausvyrą. Susiplanuokite dieną taip, kad vakare galėtumėte bent keletą valandų skirti savo mėgstamai veiklai: knygoms, sportui, maisto ruošimui ir pan.



Gyvenimas nenuspėjamas ir šiandien tai pajusite kaip niekad aiškiai. Nesipriešinkite tam, kas neišvengiama, ir pasistenkite prisitaikyti prie pasikeitusių aplinkybių. Mąstykite kūrybiškai – tai jūsų kėlias į laimę!



Planetų paskatinti šiandien trokšite švęsti. Labai tikėtina, jog vakare jūsų laukia jaukus susitikimas su bičiuliais, o gal net romantiškas pasimatymas! Dabar labiau nei bet kada jausite aplinkinių susižavėjimą jumis tiek asmeniniame, tiek profesiniame gyvenime, tad pasistenkite priimti tai kaip Visatos malonę ir nesipuikuokite!

 



Trokštate nuotykių ir adrenalino, tad šiandien net pačią kasdieniškiausią užduotį paversite kūrybišku žaidimu. Geras pavyzdys užkrečia, tad būkite tikri – juoko ir malonios kompanijos dabar jums tikrai netrūks!



Šiandien Visata paskatins susirūpinti savo meilės reikalais. Tikėtina, jog jūsų laukia ilgas atviras pokalbis su mylimu žmogumi, tačiau turėkite omenyje, kad užuot tylėję dėl partnerio ramybės,  geriau nuoširdžiai išsakykite, kas jus neramina. Keletas nemalonių akimirkų gali išlaisvinti jus nuo slegiančios įtampos ateityje!



Šiandien Visata jus paskatins neplanuotai išlaidauti, tad vaikydamisi svajonių, neužmirškite kartas nuo karto pasitikrinti savo sąskaitos balansą. Kaip rašė JAV prezidentas Tomas Džefersonas, neleiskite pinigų, kurių dar neuždirbote!



Šiandien apie savo jausmus ir įžvalgas galite kalbėti nesuvaržyti nei asmeninių, nei verslo santykių, kad ir kokie jie atrodytų svarbūs. Būtinai atsižvelkite į savo interesus. Būsite nusiteikę aršiai pafilosofuoti, tačiau tai nesutrukdys pasireikšti aplink esantiems. Tai puiki proga padiskutuoti delikačiomis temomis. 

 


admin · 2018-03-25 02:00 · 1238 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt