TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Dabar Lietuvoje: 2024-11-21 15:44
Velykinis desertas
Velykinis desertas

Porcijų skaičius: 1


INGREDIENTAI:
150 gramų miltų
120 gramų sviesto
4 vienetai kiaušinių
1 šaukštelis kepimo miltelių
120 gramų cukraus
1 žiupsnelis druskos
450 gramų maskarponės sūrio
100 gramų jogurto
50 gramų cukraus pudros
5 vienetai braškių
1 vienetas balto šokolado
1 vienetas juodojo šokolado

Paruošimo būdas:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Pirma kepame biskvitą: Kiaušinius išsukame su cukrumi ir sviestu.

2.
Supilame miltų ir kepimo miltelių mišinį, įberiame druską.

3.
Tešlą pilame į norimą kepimo formą ir kepame 180C temperatūroje 25 - 30 minučių.

4.
Kol kepa biskvitas, ruošiame sūrio kremą: Maskarponės sūrį suplakame su cukrumi ir jogurtu.

5.
Ant iškepto biskvito pilame maskarponės kremą ir dedame į šaldytuvą 2 valandoms, kad sustingtų.

6.
Sustingusį tortą apliejame glajumi. Glajų pasigaminame iš ištirpdyto balto šokolado su trupučiu sviesto, galima įpilti maistinių dažų.

7.
Iš juodo šokolado pasigaminame raštus: Ištirpiname juoda šokoladą ir ant kepimo popieriaus išliejame norima raštą.

8.
Sustingusį šokoladinį raštą uždedame ant torto.



admin · 2018-03-25 00:00 · 1184 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt