TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Šiandien minėtina: Pasaulinė informacinės visuomenės diena Tarptautinė diena prieš homofobiją Pasaulinė orientavimosi sporto diena Vaiko diena
Šeštadienio Dienos Horoskopas (2018-03-24)

Šeštadienio Dienos Horoskopas (2018-03-24)


Pastebėsite, kad iki tikslų pasiekimo jūsų laukia ilgas ir varginantis kelias, tačiau labiau jaudinsitės dėl to, kad su savo planais neperžengtumėt kažkieno kantrybės ribų. Energijos jums suteiks Saulės ir Marso jungtis, o Mėnulis Vėžio ženkle primins, koks jausmas aplanko, kai žmonės nepritaria tam, ką darote. Laikykitės savo tiesos ir tegu niekas nedrįsta jums sutrukdyti. Lao Dzė yra pasakęs: „Jei tiesiog išliksite savimi ir nesivaržysite bei nesilygiuosite su niekuo, visi ims jus gerbti“.



Kol kas dar nesate apsisprendę ar jūsų idėja yra pakankamai brandi, kad būtų galima apie ją papasakoti platesnei auditorijai. Labi nenorėsite sstebėti, kaip kažkas jūsų mylimą kūrinį talžo kritikos strėlėmis, todėl greičiausiai pasitrinksite saugų ėjimą ir nerizikuosite. Ar visada tai geriausia jūsų išeitis? Pasikalbėkite apie tai su patikimu bičiuliu.



Sulauksite kvietimo į socialinį renginį, kuriam negalėsite atsispirti ir pasakyti „ne“. Nekantrausite pagaliau nusimesti nuo savęs visas jus varžančias elgesio normas ir pasinerti į emociškai saugią draugiją. Tačiau net ir čia galite tikėtis, kad jūsų veiksmai bus nesuprasti, o tai gali iššaukti jūsų pyktį. Situaciją neabejotinai išgelbėtumėte pasitelkę savo puikų humoro jausmą.



Gali pasirodyti, kad šiandien pasaulis nusiteikęs priešiškai ir jūs privalote užsiauginti kuo storesnę odą, kad tik iki vakaro išgyventumėte emociškai neišsekę. Pasistenkite vengti sarkastiškų replikų, kritikos nepriimkite pernelyg asmeniškai. Kadangi dabar ne jūs vieni jaučiatės įsitempę, pabandykite praleisti daugiau laiko vienumoje, užsiimkite malonia veikla.



Impulsyvus elgesys retai atsiperka – jei esate labai užsidegę savo idėja, neskubėkite kaip akis išdegę jos įgyvendinti. Priešingu atveju pamatysite daug spragų, dėl kurių neliks nieko kito, tik pradėti viską iš naujo. Veiksmai be strategijos – laiko švaistymas. Abraomas Linkolnas yra pasakęs: „Jei paprašytumėt mane per šešias valandas nukirsti medį, pirmąsias keturias praleisčiau galąsdamas kirvį“.



Neseniai sužinojote kažką naujo, įgijote patirties ir dabar nesitveriate savame kailyje norėdami viską kuo greičiau pritaikyti praktikoje. Dėl šios priežasties sumaniai pasinaudosite bet kokia proga papasakoti aplinkiniams apie savo atradimus ir įkvėpti juos prisidėti prie jūsų sumanymų. Žvaigždės jums palankios, tad judėkite pirmyn.



Šiandien nebūsite linkę dalintis mintimis apie savo vidinius poreikius, nes nenorėsite tapti pažeidžiami ir dėl to pasijusti nepatogiai. Parodyti savo silpnumą – nemažai stiprybės reikalaujanti užduotis, tačiau įveikę šį barjerą ir išsipasakoję geram draugui, pasijusite nepalyginamai geriau. Neleiskite niekam diktuoti, kaip turėtumėte elgtis ar jaustis tam tikrose situacijose. Pasikliaukite vidiniu kompasu ir dėl nieko nesigailėkite. Pats didžiausias daugumos žmonių stabdis – baimė dėl to, ką pagalvos kiti.



Šiandien jus užvaldys meilės nostalgija, nesvarbu, ar gyventumėte poroje, ar būtumėte vieniši. Kaip bebūtų, pasistenkite nepasiduoti liūdesiui ir pagalvokite, kas galėtų jus pradžiuginti. Prisiminkite mėgstamas vietas ir mylimus žmones. Labai tikėtina, kad, nuvykę pas juos, sužinosite, kad jie irgi daug galvojo apie jus.



Šiandien nebus lengva išlikti optimistiškiems, nes jūsų galva užimta ne pačiomis lengviausiomis mintimis. Greičiausiai jus „prigavo“ vidinis konfliktas, kai renkatės tarp malonumų ir pareigų bei pažadų vykdymo. Nors ir kaip būtų malonu pabėgti nuo įsipareigojimų, vargu ar sugebėtumėt džiaugtis mėgstama veikla žinodami, kad kažką nuvylėte. Tačiau jei visą energiją nukreiptumėte reikalingiausiems darbams įvykdyti, dieną baigtumėte su šypsena veide. Taip jau yra, kad branda ateina su patirtimi, o ne su amžiumi.



Šiandien trokšite išbandyti ką nors nauja ir ši mintis neduos jums ramybės iki pat vakaro. Galbūt todėl gana nervingai reaguosite į aplinkinių pastabas ir, juo labiau, bandymus pasikėsinti į jūsų asmeninį laiką. Laimei, savo entuziazmu netruksite užkrėsti kitus žmones. Sprendimai – jūsų rankose.



Publika reikalaus iš jūsų didesnio įsitraukimo į bendrus reikalus, tačiau jūs jau turite savo misiją ir vargu ar kam pavyks kažkaip jus nukreipti nuo išsikelto tikslo. Tačiau vien tik gerais norais pasikliauti nepavyks – geram veiksmui reikia gero plano, o jau tada jūsų pasiekimai kalbės už jus. Mažiau pasitikėkite sėkme ir daugiau laiko skirkite pasirengimui.



Šiandien vaikščiosite ant pirštų galų bandydami visiems įtikti. Deja, greitai suprasite, kad surasti tinkamiausius žodžius tam tikrai situacijai ne visada lengva. Jūsų mintis dabar gerokai sujaukė jausmų lavina, tad nesijaudinkite, jeigu dabar aplinkiniams pasirodysite ne pačios geriausios savo formos.


admin · 2018-03-24 02:00 · 1223 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt