INGREDIENTAI: 250 g kiaulienos kumpio
2 skardinių saulėje džiovintų pomidorų, konservuotų
1 a. š. "Pesto bazilikų" padažo
1 saujos kedrinės pinijos
30 g pelėsinio sūrio, balto
10 sviesto
50 ml saulėgrąžų aliejaus
Paruošimo būdas: Gardus kepsnys, kuriam gurmaniško pikantiškumo suteikia kedrinės pinijos. Pjausnį pamušti mėsos plaktuku. Mėsą patepti "Pesto" bazilikų padažu. Šiaudeliais supjaustyti saulėje džiovintus pomidorus ir uždėti ant pjausnio. Ant viršaus uždėti sviesto gabaliuką ir pelėsinio sūrio juosteles. Mėsą su įdaru susukti į vyniotinį ir susmeigti smeigtuku. Kumpio suktinuką apkepti aliejuje (puikiai tinka "Delimano" keptuvė). iš abiejų pusių po 4 min. Kepsnį dėti į kepimo indą ir kepti orkaitėje apie 20 min. 180 °C (smeigtuku patikrinti ar iškepė, jei bėgs skaidrios sultys, vadinasi jau iškėpė.) Kai jau iškepė, ant kepsnio uždėti balto pelėsinio sūrio juostelę. Ant sūrio užberti kedrinės pinijos riešutų. Orkaitėje palaikyti ne daugiau 2 min., nes nubėgs sūris.