TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Šiandien minėtina: Pasaulinė informacinės visuomenės diena Tarptautinė diena prieš homofobiją Pasaulinė orientavimosi sporto diena Vaiko diena
Penktadienio Dienos Horoskopas (2018-03-23)

Penktadienio Dienos Horoskopas (2018-03-23)


Meilės fronte norėsite maksimumo ir būsite itin atviri informuodami kitus apie savo poreikius. Jums galbūt atrodys, kad geriau veikti kuo aktyviau, tačiau jei aistra nugalės mandagumą, galite likti nesuprasti. Tačiau net i tuomet situacijai u-glaistyti jums užtektų „įjungti“ žavesį ir įpinti šiek tiek atsiprašymo žodžių. Tačiau atsiprašymas galioja tik tada, jei iš tiesų jaučiate, kad atsiprašote. To, ką darėte praeityje, neatsuksite ir neiškirpsite, tačiau dabar galite nekartoti klaidų.



Viskas arba nieko – toks bus šiandienis jūsų moto, tad net susidūrę su pačiais sunkiausiais iššūkiais neprarasite šalto proto ir ryžtingai sieksite užsibrėžto tikslo. Nepasitenkinsite kompromisu ir smagiausia tai, jog Visata jums už pastangas dosniai atlygins.



Skubūs sprendimai neretai baigiasi netikėtomis pasekmėmis, tad investuokite sąmoningai, kad netektų nusivilti. Panašūs dėsniai galioja ir meilėje – siekdami malonumų, galite leisti sau elgtis spontaniškai, tačiau jūsų žodžiai gali iššaukti stiprių ir anaiptol ne teigiamų emocijų bangą. Pagalvokite dar kartą prieš ką nors sakydami.



Nors atrodo, kad šiandien turite paskutinę galimybę žengti lemiamą žingsnį savo tikslo link, neskubėkite ir išlikte dėmesingi smulkmenoms. Nesijaudinkite dėl to, ko negalite pakeisti. Visai netrukus kasdienybė nušvis naujomis spalvomis, tad viskas, ko dabar reikia, tai išlaukti tinkamo momento.



Naujos įžvalgos apie gyvenimo prasmę paskatins jus pažvelgti kita kryptimi. Prisiminsite žmones, kurie pažadina jumyse nuotykių troškulį ir padeda išplėsti akiratį. Deja, impulsyvūs poelgiai gali būti sudėtingesni nei tikįjotės. Saugokitės plepių, kurie jus ragins žengti pirmyn prieš pasižiūrint po kojomis. Saikingai vartojamas atsargumas dar niekam nepakenkė.



Šiandien būsite kuo tikriausi taikdariai, mat pasinaudodami savo įgimtomis diplomatinėmis savybėmis sugebėsite užgesinti ne vieną beprasidedantį konfliktą. Stengsitės su visais palaikyti šiltus ir draugiškus santykius, tačiau tai nereiškia, kad turite pataikauti kitų nuomonėms. Pasirinkite vieną poziciją ir nuosekliai jos laikykitės.



Taip susižavęsite žmogumi arba kokia nors idėja, kad, kol susivoksite, kiek toli nuėjote, jau būsite kaip reikiant toli nužengę.  Siekiant daugiau intymumo, tenka sumažinti savikontrolę, tačiau aštrūs nuomonių skirtumai įžiebs neutarimus ir sujauks jūsų santykių harmoniją. Kol ne vėlu, prabilkite savo vardu, užuot tylėję tik tam, kad ir toliau palaikytumėte apgaulingą tylą. Atvirumas padės sutaupyti laiko.



Norėdami įtikinti aplinkinius savo idėjomis, šiandien stengsitės nupasakoti kuo platesnį kontesktą. Juk būtent jis turėtų nuraminti vis dar abejojančius protus. Kaip bebūtų, neįsivaizduokite, jog jūsų sumanymai yra patys geriausi. Mąstykite filosofiškai ir nebijokite pakritikuoti patys savęs.

 



Nuolatos galvosite apie šviesiąją santykių pusę, nors kartais grįš mintys apie rimtesnes problemas. Likite čia ir dabar, tačiau nepersistenkite su jausmais, nes impulsyvi, aistros padiktuota reakcija gali pastūmėti link neprognuozijamų pasekmių. Rizikuojate susidurti su savo pačių baimėmis ir pavydu, kuriuos įveikti būtų sunku, todėl mažiau rūpinkitės, labiau mylėkte.



Šiandien jus užvaldys gailestis ar kaltės jausmas dėl kažko, kas įvyko visai neseniai. Laimei, dienai įpusėjus Visata įkvėps jums daugiau optimizmo ir paskatins džiaugtis net mažiausiais pasiekimais. Drąsiai išbandykite ką nors nauja, rizikuokite – juk nauji įspūdžiai suteikia gyvenimui sparnus.



Pokalbiai apie romantiškus santykius gali nukreipti jūsų dėmesį nuo tikrųjų problemų. Jūsų gyvenimo tempas ir vis didesnė veiksmų laisvė per daug įaudrins jūsų protą, tad tikėtina, kad pagausite save sukantis ratu. Tiesiog būdami užimti nieko neišlošite: kur kas gerenė taktika dirbti išmaniai, o ne sunkiai.

 



Nors puikiai suvokiate, kad šiandien derėtų susikaupti ir rimtai nusiteikti darbui, niekaip nesugebate susiimti. Laimei, iš prigimties esate lanksčios asmenybės, tad sugebėsite prisitaikyti prie pačių įvairiausių situacijų. Venkite impulsyvių poelgių ir prieš ką nors žadėdami, gerai pagalvokite.

 


admin · 2018-03-23 02:00 · 1240 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt