TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Vardadienius šiandien švenčia: Paskalis Virkantas Gailė Bazilė
Ketvirtadienio Dienos Horoskopas (2018-03-22)

Ketvirtadienio Dienos Horoskopas (2018-03-22)


Ramybės neduoda nesantaika šeimoje? Pagalvokite, kaip galėtumėte atsiriboti nuo žmogaus, nuodijančio jums gyvenimą. Galbūt jau seniai nerandate bendrų sprendimų su žmona/ vyru? Žinoma, tokie sprendimai niekada nebūna lengvi, tačiau jeigu būsite ryžtingi, vėliau tikrai nepasigailėsite.



Šiandien derėtų labiau susirūpinti savo fizine sveikata. Kad ir kokių negalavimų turėtumėte, atminkite, kad daugelio bėdų priežastis – psichologiniai dalykai. Tai žinodami, nežiūrėkite į problemas pro pirštus. Užsirašykite į jogos, meditacijos užsiėmimus – stenkitės atrasti vidinę ramybę.



Tikėtina, kad šiandien ilgai tvyrojusi nesantaika tarp jūsų ir seno bičiulio dar labiau įsiaudrins. Nors paprastai nuoskaudų ilgai nelaikote, dabar norėsite šiek tiek atsikvėpti prieš kurdami naujus socialinius ryšius su kitais žmonėmis. Tikėtina, kad būtent šiuo metu jūs ir jums įkyrėjęs draugas būsite įtraukti į didesnės grupės ar bendruomenės veiklą, taigi turėsite pasistengti išmokti dirbti drauge. Geriausia, ką dabar galėtumėte padaryti, tai neskleisti gandų apie savo pašlijusius santykius. 



Jeigu pastaruoju metu siekiate aukštesnio išsilavinimo ar lankote tobulinimo kursus, greičiausiai patirsite papildomo streso dėl artėjančių egzaminų. Negana to, galite stoti į rimtą akistatą su savo darbų vadovu ar kitu dėstytoju. Jeigu reikalai visiškai pašlis, nedvejodami kreipkitės į aukštesnius asmenis (galbūt dekaną?!)



Šiandien Visata darys nemažai įtakos jūsų asmeniniams santykiams. Tai žinodami, venkite rimtų diskusijų su mylimu žmogumi  ir nepriimkite jokių lemtingų sprendimų, galinčių iš esmės paveikti tolesnę jūsų santykių raidą. Jeigu jau įsivėlėte į audringą pokalbį, atidžiai stebėkite jo raidą ir nesikarščiuokite. Gali užtekti keleto spontaniškų žodžių, kad ilgametė parterystė nutrūktų. 



Jeigu pastaruoju metu esate įsitraukę į rimtas derybas, žinokite, šiandien aistros pasieks aukščiausią viršūnę!  Jausitės  ypač užtikrinti savo argumentais, tad nė patys nepastebėsite, kaip imsite ginčytis su žmonėmis, kuriuos anksčiau laikėte sąjungininkais. Deja, greičiausiai rezultatais nebūsite patenkinti 100 procentų.



Didžiausias šiandien jūsų laukiantis iššūkis – pinigai! Nebegalite ilgiau apsimetinėti, kad reikalai klostosi puikiai, jeigu iš tiesų taip nėra. Kuo greičiau pripažinsite savo problemas, tuo lengviau galėsite jas išspręsti. Jeigu nujaučiate, kad nesugebėsite sumokėti įmokos bankui arba kad neapsižiūrėję viršijote savo kredito limitą, privalote nedelsdami imtis kokių nors priemonių. Kuo ilgiau lauksite, tuo į gilesnę finansinę krizę įklimpsite!



Šiandien daugiausiai įtampos jums sukels neišspręstos santykių problemos. Galbūt niekaip negalite atsikratyti nuoskaudos dėl sudaužytos širdies arba išdavystės kartėlio? Pasistenkite valdytis antraip tai gali atsiliepti ir jūsų santykiams su kolegomis darbe. Apskritai kalbant, Visata jums palanki, tad pasinaudokite proga, išsakyti, kas jus slegia, kad galėtumėte lengviau atsikvėpti.



Šiandien jūsų gyvenimą sunkins finansinės problemos. Blogiausia tai, kad galite nepastebėti besiplieskiančio konflikto ir jo padariniai užklups jus visai nepasiruošusius. Nepilkite žibalo į ugnį! Net jeigu jaučiatės ne pakankamai įvertinti, prarykite išdidumą, kol rasite geresnį darbo pasiūlymą. Jeigu jau paskubėjote, tada greičiausiai turėsite pasiskolinti šiek tiek pinigų, kol vėl atsistosite ant kojų. Šiukštu neimkite pinigų iš draugų ar mylimo žmogaus  ir, jeigu įmanoma, laikykitės arčiau šeimos narių. 



Šiandien būsite kaip niekad  nervingi. Galbūt  esate numatę ypač reikšmingą pokalbį arba susitikimą su svarbiais žmonėmis. Laukdami suplanuotos akimirkos kraustysitės iš proto! Tačiau atminkite, kad keletas nejaukių minučių gali jus visiškai išvaduoti iš įtampos. Kuo daugiau aiškumo bus jūsų gyvenime, tuo ramiau gyvensite!



Šiandien laukite finansinių nesklandumų. Galbūt pastaruoju metu investavote pinigus į visiškai nepasiteisinusią sritį? O gal jūsų partneris prarado savo pajamų šaltinį? Kaupėte pinigus pensijai arba gyvybės draudimui, o išmoka pasirodė mažesnė nei tikėjotės? Būsite pasiryžę kovoti ir negailėti jėgų, kad pakeistumėte susiklosčiusią situaciją, deja, žvaigždės jums nepalankios ir bent jau kol kas prašviesėjimų nematysite. 



Visata lems, kad šiandien  jus kamuos identiteto, saviraiškos, asmeninių ir profesinių siekių klausimai. Pamažu suvoksite, kad gyvenime būtinai turite kažką keisti, jeigu norite atsikratyti streso ir mėgautis kiekviena diena. Tikėtina, kad būtent dabar nuspręsite dėl tolesnio savo pasirinkimo.


admin · 2018-03-22 02:00 · 1277 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt