TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Dabar Lietuvoje: 2024-05-19 09:54
Keisčiausio skonio dantų pastos

9. Juoda japoniška dantų pasta

Nuo 2003 m. Japonų kompanijos „Kobayashi Pharmaceuticals“ niekuo nesiskiria nuo įprastinės dantų pastos, neskaitant to, kad ji yra juodos spalvos.

8. Šampaninė dantų pasta

Jei jūs norite alkoholio skonio dantų pastos, tačiau nemėgstate viskio, už 10 dolerių galite įsigyti šampano skonio dantų pastos.

7. „Email Diamant Rouge“ dantų pasta

Ši keisto pavadinimo prancūziška dantų pasta yra gaminama nuo 1893 m. Dantų pasta yra tamsiai raudonos spalvos ir pasižymi be galo aštriu mėtų skoniu. Ji dantis akimirksniu padaro žvilgančius tarsi deimantai, kaip pavaizduota ant tūbelės.

6. „Monkey Brand Black“ dantų pasta

Ši juodos spalvos ir ypač tirštos konsistencijos dantų pasta, gamintojų teigimu, yra gydomoji. Ji sukurta remiantis ajurvedos medicina. Dantų pastos skonis yra salsvas, o jos konsistencijoje jaučiama kažkas panašaus į tai, kas teka iš nosies žmogui, sergančiam sloga.

5. Dantų pasta iš abiejų pusių

Ši tūbelė leis visu 100 procentų išspausti joje esančią dantų pastą. Tokiu būdu, per ilgą laiką, jums net gali pavykti sutaupyti pinigų.

4. Viskio skonio dantų pasta

Alkoholio mėgėjams yra sukurta speciali dantų pasta su škotiško viskio arba amerikietiško burbono skoniu.

3. Šoninės skonio dantų pasta

Su šia dantų pasta, jūs galite balinti savo dantis ir jausti skrudintos šoninės skonį. Išsivalę dantis jūs dar ilgai kvepėsite taip, tarsi ką tik būtumėte baigę pietauti.

2. Šokoladinė dantų pasta

2005 m. kompanija „Unilever Philippines“ sukūrė riboto leidimo šokolado skonio dantų pastą. Įvairūs mokslininkai tada pateikė savo nuomonę, kad dantų pastoje esantis šokoladas dantis apsaugo geriau nei įprastiniai fluoro junginiai.

1. Šlykščiausia dantų pasta

Tailande gaminama „Twin Lotus Original Herbal Toothpaste“ dantų pasta yra visiškai natūrali ir sukurta iš įvairių žolelių. Tačiau į šį sąrašą ji pateko todėl, kad atrodo tarsi tai būtų kažkas, kas pasirodo iš užpakalio.

admin · 2018-03-21 20:00 · 1005 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt