TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Vardadienius šiandien švenčia: Paskalis Virkantas Gailė Bazilė
Trečiadienio Dienos Horoskopas (2018-03-21)

Trečiadienio Dienos Horoskopas (2018-03-21)


Dėl giliai įsišaknijusios baimės įklimpti savo pačių sukurtoje situacijoje šiandien būsite itin emocingi, reaguosite aštriai. Savo poziciją norėsite narsiai apginti net tada, kai niekas neketins jūsų pulti. Sustokite ir paklausykite, ką iš tiesų jums nori pasakyti. Jūs patys gal ir neblogai suvokiate, dėl ko „ardotės“, bet nuo to jūsų elgesys kitų akyse netampa pateisinamu. Užuot viską neigę ir teisinęsi, pagalvokite, ką galbūt reikėjo daryti kitaip ir kaip galėtumėte pataisyti situaciją. Nenusiminkite – neklysta tik tie, kurie nieko nedaro.



Drąsiai atsisakykite veiklos, kuri nepasiteisina, ir atverkite širdį naujoms galimybėms. Visata  paskatins galutinai apsispręsti dėl tolesnių savo planų ir svajonių. Greičiausiai jau kurį laiką įsivaizdavote, kaip galėtumėte pakeisti savo kasdienybę, tačiau vis nedrįsote rizikuoti. Dabar tam pats tinkamiausias laikas! 



Šiandien pageidausite būti tie, kurie savo bendradarbių ar draugų grupėje pasako: „karalius nuogas“. Akivaizdu, kad jūsų požiūris į situaciją yra stipriai kitoks nei likusių grupės narių, dėl to gali kilti konfliktų ir nesusipratimų, kuriam laikui jus izoliuosiančių nuo bendruomenės. Jei jau nusprendėte prabilti, tiesą sakykite nekaltindami kitų. Šį kartą daug svarbiau, ne ką jūs pasakysite, bet kaip tai padarysite.



Labai tikėtina, kad šiandien teks labiau susirūpinti savo sveikata. Jeigu kurį laiką ignoravote tam tikrus simptomus arba gydėtės netinkamai, dabar privalėsite susiimti. Nebegalėsite laikytis įprastos rutinos ir tikėtis geresnių rezultatų. Permainos tiesiog būtinos, tad kuo greičiau joms nusiteiksite, tuo geriau!



Taip nekantriai lauksite jums svarbaus įvykio, kad būtinai norėsite savo entuziazmu užkrėsti aplinkinius. Deja, iš kai kurių kolegų galite sulaukti neigiamos reakcijos ir priminimo apie neįvykdytus įsipareigojimus. Atminkite, kad emocijos šiuo metu itin įkaitintos ir pernelyg staigi reakcija į negatyvią pastabą gali baigtis garantuotu planų neišsipildymu ir visiškai subjurusia nuotaika. Jūs nieko negalite padaryti su kito žmogaus negatyvia pozicija jūsų atžvilgiu, tačiau visada galite pasirinkti, kaip į tai reaguosite.



Šiandien naujos, atrodytų sėkmingos, galimybės gali sukelti nemažai įtampos jūsų asmeniniame gyvenime. Pavyzdžiui, dirbdami aukštesnėse pareigose, turėsite daugiau laiko skirti naujoms užduotims, o tai nukreips jūsų dėmesį nuo namų ir šeimos reikalų. Taigi, priimdami lemtingus sprendimus, neužmirškite, kad gyvenime svarbu išlaikyti harmoniją.



Jūsų pasaulį stirpiai sukrės kažkieno visiškai neprognozuojamas elgesys. Vis dėl to šiandien daug svarbiau tai, kaip jūs patys reaguosite į tokį elgesį. Šiandien turite būti nulankūs ir priimti viską kaip pamoką, kurios metu suprasite, kad didesnės dalies savo gyvenimo jūs patys nekontroliuojate. Jūsų likimas priklausys nuo to, kiek dėmesio skirsite savęs stebėjimui.



Jeigu užsiimsite tuo, kuo šventai tikite, greičiausiai sulauksite bendradarbių palaikymo ir supratimo. Viršininkas jums gali pasiūlyti paaukštinimą ar bent jau finansinį paskatinimą, tačiau neskubėkite džiaugtis. Tam, kad galėtumėte iš tiesų juo pasimėgauti, dar turėsite nemažai nuveikti! 



Jums gana įprasta rizikuoti, ypač kai tenka apginti savo tiesą. Net ir turėdami užduočių, kurioms įvykdyti skirtas ribotas laikas, vis tiek rasite progą pasidalinti naujausiais planais, kaip rimtus įsipareigojimus paversti nerūpestingu žaidimu. Kitiems greičiausiai atrodys, kad taip paprasčiausiai bandote išvengti jūsų laukiančio sunkaus darbo. Kad ir kokie kilnūs būtų jūsų ketinimai, dabar jūsų reputacija priklauso nuo jūsų realių darbų. 



Jeigu pastaruoju metu turėjote reikalų su teisėsauga ir teismais, dabar  reikalai turėtų pajudėti link pabaigos. Ši diena  pareikalaus iš jūsų išskirtinės stiprybės ir susitvardymo. Šiuo laikotarpiu galite susikivirčyti su jus atstovaujančiu advokatu. Tai žinodami,  pasistenkite iš anksto apgalvoti kiekvieną savo žodį ir nesikarščiuokite! 



Jums neįdomu būti „pririštiems“ prie kažkieno kito dienotvarkės, todėl visaip stengsitės nusikratyti ankstesnių įsipareigojimų. Taip elgiatės tikrai ne dėl tingumo, o greičiau atvirkščiai – jums kur kas sparčiau dirbti sekasi tada, kai visiškai kontroliuojate savo aplinką. Kodėl turėtumėte stabdyti savo kūrybiškų minčių srautą tik dėl to, kad kitas žmogus mąsto kitaip ir nespėja kartu su jūsų vaizduote?



Šiandien būsite ypač emocionalūs ir jeigu nesugebėsite susitvarkyti su savo jausmais, galite prisidaryti nemažai bėdos. Planetos pataria, išdrįskite leistis į slaptus savo pasąmonės užkampius ir visų atsakymų ieškokite savyje. Jeigu vis dėlto ignoruosite savo vidinį nerimą, bent keletą kartų per mėnesį jis prasiverš su trenksmu ir tada pakliūsite į išties nemalonias situacijas.


admin · 2018-03-21 02:00 · 1267 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt