TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Patarlė: Per kvailą galvą ir kojom vargas
Antradienio Dienos Horoskopas (2018-03-20)

Antradienio Dienos Horoskopas (2018-03-20)


Šiandien didžiausią malonumą jums suteiks profesiniai pasiekimai! Išdidžiai demonstruosite savo gebėjimus ir nekantraudami prisiimsite vis daugiau atsakomybės ir pareigų, kad tik pateisintumėte savo pačių lūkesčius. Kaip bebūtų, netruksite suprasti, kad norėdami išlikti žvalūs bei energinti, privalote pailsėti. Klausykite savo organizmo!



Iš prigimties puikiai gebate paskirstyti prioritetus ir pasverti riziką, taigi ir šiandien tai, kas kitiems atrodys kaip visiška loterija, jūsų tvirtose rankose taps paprasta ir visiškai valdoma situacija. Pasinaudokite šia magiška Visatos dovana dar labiau įtvirtinti savo pozicijas profesinėje srityje!



Atėjo metas pristatyti aplinkiniams savo idėjas, tad susikaupkite ir pirmyn! Jaudintis neverta, nes Visatos padedami sugebėsite kalbėti argumentuotai ir įtaigiai. Labai tikėtina, kad sulauksite kolegų pritarimo ir paramos, o tada jau beliks pasiskirstyti darbus ir pradėti kelią sėkmės link!



Pastaruoju metu jaučiatės kiek užsisėdėję vienoje vietoje ir šiandien tai privers jus suabejoti ar apskritai einate teisingu keliu. Laimei, esate labai disciplinuoti, tad neleisite sau kelti viešų dramų. Susikaupkite ir įvertinkite net mažiausius savo pasiekimus. Nustebsite, kiek daug vis dėlto esate iki šiol nuveikę!



Šiandien jausitės užtikrinti savo pozicija, tad drąsiai kibsite į atlapus visiems, kas bandys priversti jus suabejoti. Visata lems, kad tų kovų bus ne viena, tačiau derėtų neužmiršti, kad tvirčiausi pasiekimai prieinami kompromiso keliu. Pasikliaukite savo intuicija ir elkitės diplomatiškai.



Vedini profesinių ambicijų šiandien nepabijosite pasirodyti linksmesni ir socialesni nei įprastai. Žinoma, tai nereiškia, kad esate nenuoširdūs aplinkinių atžvilgiu. Tiesiog, kaip visada, siekdami tikslo esate pasiryžę bet kam. Neužmirškite dalintis sėkme, įtraukite aplinkinius į savo planus ir padėkite jiems nuo jūsų neatsilikti. Turėdami tvirtą užnugarį, jausitės kur kas laimingesni!



Stebėdami patenkintus žmonių veidus ir girdėdami džiaugsmingas istorijas jausitės pakylėti ir dėkingi už visą jus supantį gėrį. Dabar puikus metas prisiminti senus bičiulius, aplankyti tolėliau gyvenančius giminaičius. Dalinkitės šiluma!

 



Draugai – didysis jūsų gyvenimo džiaugsmas bei įkvėpimas, tačiau dažnai per darbus užsimirštate, kokie jie jums brangūs. Laimei, šiandien Visata leis jums šiek tiek atsikvėpti, tad net sėdėdami prie darbo stalo išgyvensite ypatingo nuoširdumo bei dėkingumo bičiuliams akimirkų. Atsargiai, kad jūsų atvirumas nebūtų suprastas kaip flirtas!



Nuo ankstyvo ryto jausitės it išgėrę skardinę energetinio gėrimo ir niekas nesugebės priversti jus nusiraminti! Dėl planetų įtakos būsite kupini naujų idėjų ir ryžto veikti. Taigi, dabar pats laikas pagalvoti, kaip norėtumėte patobulinti savo gyvenimą. Nebijokite žengti pirmą žingsnį. Kaip sakė V. Disnėjus, jeigu svajojate apie tai, neabejokite, kad sugebėsite tai gauti realybėje!



Atėjo metas slapčiausiems troškimams! Šiandien būsite nusiteikę drąsiai rizikuoti dėl savo įsitikinimų, net jeigu ant kortos būtų pastatyta jūsų reputacija ar karjera. Siekdami savo galite atstumti artimus žmones, tad vėliau teks paplušėti, kol vėl susigrąžinsite jų pasitikėjimą ir atgaivinsite šiltus santykius. Kita vertus, užgniauždami savo tikruosius jausmus ir norus, vėliau gailėsitės šimteriopai. Taigi, darykite tai, ką reikia, ir neieškokite lengviausios išeities!



Bandydami išvengti įtampos ir nemalonių pokalbių šiandien „įjungsite autopilotą“ ir taip tikėsitės ramiai sulaukti vakaro. Kaip bebūtų, pernelyg nepasikliaukite įpročiais! Stresą malšinkite sąmoningai: pasikalbėkite su artimu bičiuliu, pasiklausykite mėgstamos muzikos ar užsidekite žvakių. Tinka viskas, dėl ko pasijusite geriau!

 



Atrodo, kad aplinkiniai puikiai įvaldė meną vienaip ar kitaip įtraukti jus į savo melodramas. Deja, dėl Visatos įtakos šiandien užmiršite diplomatiją ir pasiduosite emocijoms: pykčiui, nusivylimui, nekantrumui! Pasistenkite nebūti šiurkštūs žmonėms. Juk nes pačius nemaloniausius dalykus galima pasakyti neužgauliai!


admin · 2018-03-20 02:00 · 1244 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt