Porcijų skaičius: 4
INGREDIENTAI: 300 gramų žiedinių kopūstų (virto apie 5 minutes)
3 vienetai kiaušinių (M dydžio)
1 vienetas svogūnų (mažo)
0.5 vieneto raudonosios paprikos
50 gramų miltų
50 gramų sūrio (tarkuoto)
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
šiek tiek aliejaus (kepimui)
Padažui:
120 gramų graikiško jogurto
1 vienetas citrinų (reikės sulčių ir žievelės)
šiek tiek krapų (smulkintų)
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Žiedinį kopūstą sutarkuoti burokine tarka, papriką ir svogūną smulkiai supjaustyti, įmušti kiaušinius, įberti miltų, tarkuotą sūrį, prieskonius ir viską gerai išmaišyti.
2.
Kepti keptuvėje ant nedidelės ugnies iš abiejų pusių.
3.
Padažui jogurtą, citrinos sultis ir žievelę, druską, pipirus ir krapus sumaišyti. Pagal skonį, jeigu norite, galite įdėti smulkinto česnako ar svogūno.