TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Patarlė: Per kvailą galvą ir kojom vargas
Pirmadienio Dienos Horoskopas (2018-03-19)

Pirmadienio Dienos Horoskopas (2018-03-19)


Nors atrodo, kad pastaruoju metu darbe vyksta daugybė audringų diskusijų, jūsų atžvilgiu viskas klostosi daugiau mažiau teisinga linkme. Turite savų planų ir kol kas apie juos neprivalote niekam pasakoti. Nesijaudinkite, jeigu kai kurie jūsų sprendimai aplinkiniams pasirodys keistoki. Ryžtingai eikite pasirinktu keliu ir netrukus galėsite mėgautis taip trokštamais rezultatais!



Jeigu pastebite, kad gyvenimas nesiklosto taip, kaip suplanavote, nebijokite šiek tiek pakoreguoti savo darbotvarkę. Būkite lankstūs, tačiau kartu nepameskite tikslo iš akių. Tai padės sutaupyti laiko bei energijos, tad vakarui atėjus jausitės žvalūs ir galėsite ramiai pavakaroti artimųjų draugijoje.



Būsite bene draugiškiausias asmuo savo rajone, bet vis tiek norėsite neišduoti savo jausmų. Beveik neįmanoma paslėpti emocijų, kai jos veržiasi bendraujant kone su kiekvienu sutiktu žmogumi. Jūsų „praskydimą“ šiandien toleruos dauguma sutiktųjų, tad tai išties palanki diena atskleisti tai, kas glūdi jumyse. Tik beliedami širdį, pasistenkite neperžengti ribų. Įsitikinkite, kad baigsite šnekėti anskčiau, nei jūsų auditorija nustos klausytis.



Šiandien lyg kokia kempinė sugersite palinkinių žmonių skleidžiamas „bangas“. Sustiprėjęs empatijos pojūtis padarys jus jautresnius, bet taip rizikuojate priimti jums sakomus dalykus pernelyg giliai – tiek gilai, kad jūsų jausmai susimaišys su žmonių, kuriuos išklausote, jausmais. Sunku bus ir atskirti. Nustatyti ribas nėra taip savanaudiška, kaip atrodo: tai tiesiog apsaugo jus nuo beprotybės.



Neįprastos, ekstravagantiškos idėjos skatins jus dirbti iki devinto prakaito, bet jūsų fizinė būklė maldauja, kad nesikeltumėt nuo sofos. Taip, horoskopas jums sako lygiai tą patį. Vis dėlto energijos trūkumas nesutrukdys jums kurti naujas idėjas – kai nusibos žiūrėti į vieną tašką, juk reikės kažkuo užsiimti.



Žmonės pasitiki jūsų praktiškais patarimais, o jūs dažniausiai sugebate juos pateikti tarsi ant lėkštutės. Tačiau net ir jūs pasilysite minčių pinklėse ir klausite savęs, ką apie jus mano kiti, kai dalijate atsakymus į kairę ir į dešinę. Neabejokite savimi: išlaikykite vidinę ramybę ir neaukokite savo planų tik dėl to, kad įrodytumėt, kokie esate patikimi. Nuo to geresni netapsite, tik prarasite galimybę užsiimti mėgstama veikla.



Jūsų protas šiandien taip staigiai užfiksuos naujas idėjas, kad galite nė nepajusti, kaip susipainiosite tarp realių ir pramanytų dalykų. Būkite įtaresni ir tikrinkite kiekvieną faktą. Šiandien Visata siunčia jums apgaulingus signalus, tad būtų geriausia, jeigu atsakingus sprendimus atidėtumėte kitai dienai.



Paprastai jūs sunkiai dirbate tam, kad vėliau galėtumėte to nedaryti, bet šįkart prioritetai kitokie. Taip įsitrauksite į savo veiklą, kad, visa kita tarsi neegzistuos, liks tik noras viską atlikti tobulai. Esate smalsūs, paprastai inspiracijų randate įvairiose situacijose, bet šįkart tiesiog dirbsite negalvodami. Taip elgdamiesi, vėliau pastebėsite, kad „nukrypote nuo kurso“, o pasitaisyti prireiks nemažai pastangų. Didelė mozaika susideda iš mažų fragmentų, apie kuriuos verta pagalvoti prieš juos sukuriant, o ne po to.

 



Viskas, ko šiandien imsitės, klostysis kaip per sviestą! Draugai ir kolegos noriai su jumis bendradarbiaus ir ausis ištempę klausysis kiekvieno jūsų žodžio. Pagauti beribio entuziazmo, trokšite imtis vis naujų projektų, drąsiai priimsite visas galimybes ir negailėsite jėgų savo tikslams pasiekti. Nepervarkite ir prieš priimdami sprendimus, gerai įvertinkite savo galimybes!



Įkvėpimas liesis per kraštus, įžvelgsite daugybę galimybių pasiekti gerų rezultatų. Jūsų užduotį gali palengvinti tinkamas partneris, su kurio pagalba vėl sugebėsite mėgautis darbu. Tačiau jei jūsų draugai tokie patys entuziastingi kaip ir jūs, tuomet rizikuojate, kad energijos perteklius ims jums nebepadėti, o atvirkščiai  – trukdys. Vis dėlto, jei sugebėsite teisingai išnaudoti savo potencialą, jūsų bičiulis suteiks neįkainojamą pagalbą, tikrindamas faktus ir lemiamu momentus jus pataisydamas. 



Šiandien būsite pasirengę padaryti viską, ką reikės, kad iš darbo išeidami nepaliktumėte neužbaigtų reikalų. Deja, nepaisant visų jūsų pastangų galite susidurti su rimtais nenumatytais iššūkiais. Laimei, kai jau būsite benuleidžiantys rankas, Visata suteiks jums papildomą energijos pliūpsnį ir paskatins pabandyti dar kartą. Taigi, nepraraskite ūpo ir viskas bus taip, kaip norite!



Esate labai kantrūs pašnekovai – jei jau įsitraukiate į pokalbį, atrodo, kad jis bus be pabaigos, ypač tada, kai kalbatės su artimu draugu ar mylimu žmogumi ir, žinoma, turite pakankamai laiko. Tikrai nenorėsite sutrupinti šio malonaus užsiėmimo, bet juk patys žinote, kad privalote atlikti savo tiesiogines pareigas. Šis interesų konfliktas gali taip stipriai jus suerzinti, kad rizikuojate grubokai pasielgti su žmonėmis, kurie jums nepadarė nieko blogo. Elkitės gražiai: visi norintys su jus pasikalbėti išgyvena vidinę kovą, apie kurią jūs net nenumanote.


admin · 2018-03-19 02:00 · 1245 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt