TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Šiandien minėtina: Pasaulinė informacinės visuomenės diena Tarptautinė diena prieš homofobiją Pasaulinė orientavimosi sporto diena Vaiko diena
Penktadienio Dienos Horoskopas (2018-03-16)

Penktadienio Dienos Horoskopas (2018-03-16)


Realybė pabudins jus iš sapno – pastebėsite, kad laikas baigiasi, todėl privalote imtis savojo plano. Bijosite, kad skubėdami galite nuo jo nukrypti, tačiau tikrai neverta bijoti įsivaizduojamų problemų, kai užtenka darbo ir su tikromis. Susitelkite į tai, ką galite pakeisti, o pakeisti galite tik tai, kas egzistuoja.



Šiandien niekaip negalėsite apsispręsti, ar atsidėti saviems poreikiams, ar atsisakyti jų vardan kitų žmonių gerovės. Sieksite suprasti tikruosius draugų ir bendradarbių tikslus, tačiau, nežinodami visų faktų, rizikuosite padaryti neteisingas išvadas. Šį kartą nieko nepavyks sutrumpinti ar supaprastinti, taigi teks palaukti. Kad ir kaip siektumėte savo svajonių, to nepavyks padaryti be disciplinos.



Šiandien jums mažai rūpės pasiekimai, nes užsisvajosite apie sėkmingą ateitį, tačiau taip rizikuojate iššvaistyti nemažai laiko ir jėgų. Vizijos, kurios jus įkvėptų siekti vis aukštesnių tikslų, nėra blogos pačios savaime, tik nereikia pernelyg prie jų prisirišti. Kuo greičiau išmoksite priimti esamą situaciją ir būti už ją dėkingiems, tuo geriau jums.



Nėra vaistų nuo jūsų idealizmo – jūs niekaip nepriimate realybės spręsdami, ką galite daryti, o ko ne. Tačiau aplinkybių neišvengsite, lygiai kaip negalite pramušti galva sienos, kuri pastoja jums kelią. Didžiausias jūsų priešas šiuo metu – iliuzija, kad viską žinote ir viskas yra taip, kaip įsivaizduojate.



Jūsų santykiai su artimiausiais žmonėmis pareikalaus ypač daug dėmesio, tačiau tai jūsų neišgąsdins, nes esate suinteresuoti augti kaip asmenybės ir vardan to augimo esate pasiryžę beveik bet kam. Puikiai suvoksite, kad pokyčiai jūsų gyvenime neįmanomi, jei nesugebėsite pažvelgti į tikrovę iš naujo požiūrio taško.



Dalindamiesi savo nuomone susidursite su sunkumais – žmonės girdės ne tai, ką jūs sakote, o tai, ką nori girdėti. Tai bus bendra tendencija – net jūs patys neteisingai interpretuosite kitų žmonių žodžius. Visi bus paskendę savo svajonėse ir nelabai atskirs jas nuo tikrovės. Ir iš tiesų, užtenka menkos užuominos be konteksto, kad įaudrinta vaizduotė iš jos sukurtų nieko bendro su realybe neturintį vaizdinį.



Jei šio metu negaluojate, turime jums gerų žinių. Dabar jungtis tarp metafizinio ir realaus pasaulio yra tokia tampri, kad savo sergantį kūną galite pagydyti vien išspręsdami įsisenėjusį vidinį konfliktą: atradę nepasitenkinimo priežastis, atleidę kam nors seną skriaudą ir panašiai. Be abejo, mityba, mankšta ir visa kita padės jums atsitiesti, tačiau jūsų požiūrio galia nė kiek ne mažesnė. 



Jūsų vaizduotė šiandien taip įsisiautės, kad norėsite paliesti svajones. Jas įgyvendinti praktikoje nėra taip paprasta, tačiau įmanoma, jei nuolatos save disciplinuosite. Neleiskite vaizduotei jūsų užvaldyti tiek, kad pamirštumėte, kur iš tiesų esate. Jus blaškantys trukdžiai atsitrauks, jei, užuot kovoję su jais, paliksite juos ramybėje. Verčiau sutelkite dėmesį į kažką, ką galite realiai nuveikti čia ir dabar.



Per šiandieną bėgsite tarsi ištikti panikos, mėgindami aplenkti laiką. Kuo greičiau nuveikti kuo daugiau darbų – puiki mintis, tačiau pasaulis nesugrius, jei keletas mažiau reikšmingų, tačiau daugiau laiko reikalaujančių užduočių liks neužbaigtos. Tai nereiškia, kad turite būti sau pernelyg atlaidūs – išlaikykite balansą. Kuo daugiau nuveiksite šiandien, tuo linksmiau gyvensite rytoj. Svajonės nesipildo, kol jūs joms nepadedate.



Dienos pradžioje galbūt pritrūks subtilumo tarpusavio santykiuose, tačiau bendraudami su kolegomis ir bendradarbiais galite radikaliai pakeisti nuomonę apie esamą situaciją. Kad jūsų diskusija būtų vaisinga, privalote išsivaduoti nuo bet kokių išankstinių nusistatymų. Kai sušvelninsite savo poziciją, labai tikėtina, kad kolegos pažers minčių, kurių jie anksčiau nedrįso išsakyti. Graikų filosofas Epiktetas yra pasakęs: „Turime dvi ausis ir vieną burną tam, kad, prieš ką nors pasakydami, dukart įsiklausytume“.



Šiandien nemažai mąstysite apie savo finansinę situaciją ir ieškosite būdų daugiau uždirbti. Jūsų pamąstymai šį kartą ne itin susiję su realybe – tai tiesiog klaidžiojančios mintys. Vis dėlto, peržengę įprasto mąstymo ribas, turite šansą sukurti fantastišką pelno idėją, kuri iš tiesų galėtų suveikti. Jums tereikia kritiškai peržvelgti savo minčių srautą ir „nufiltruoti“ tai, kas nesipyksta su logika.



Nors šiuo metu nepasižymite praktiniu mąstymu, žmonės aplink jus bursis dėl to, kad, svajodami garsiai, tampate tikru įkvėpimo šaltiniu. Visgi tas svajones paversti konkrečiais, įvykdomais planais – užduotis ne iš lengvųjų. Smagu pabėgti mintimis nuo pasaulio kasdienybės, tačiau negalite ignoruoti prisiimtų įsipareigojimų. Vis dėlto įmanoma suderinti jūsų filosofišką nuotaiką su atsakingu elgesiu, tačiau tam teks paaukoti dalį nakties miego. Visi, pasiekę kažką svarbaus, iš tiesų yra dideli svajotojai.


admin · 2018-03-16 02:00 · 1227 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt