TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Vardadienius šiandien švenčia: Paskalis Virkantas Gailė Bazilė
Ketvirtadienio Dienos Horoskopas (2018-03-15)

Ketvirtadienio Dienos Horoskopas (2018-03-15)


Klausite savęs, ar tikrai privalote vėl grįžti mintimis į praeityje įvykusį išgyvenimą. Atsakymas paprastas – taip, ypač jei dar iki galo nepripažįstate, kokią didelę įtaką kadaise nutikę įvykiai turi jūsų dabarčiai. Nesijaudinkite dėl to, kad kelionė laiku užtruks – sekite jausmais, kur jie benuvestų. Laimė jus aplankys pačiu netikėčiausiu momentu.



Nepaisant to, kad gerai jaučiatės atlikdami kasdienius darbus, kol kas nesate užtikrinti dėl to, kaip norėtumėte gyventi ateityje. Leiskitės nešami vaizduotės ir neapsiribokite išsankstinėmis baimėmis vien todėl, kad kažko nežinote ar nesate išbandę. Gyvenimas – pilnas galimybių, tereikia išdrįsti jomis pasinaudoti!



Kad patenkintumėte savo ambicijas, išsikelsite dar aukštesnius tikslus. Galbūt įsivaizduojate, kad sėkmė jus aplankys per neregėtai trumpą laiką, tačiau taip nutiks nebent jei turėsite aiškų tikslą ir planą jam pasiekti. Kad paaiškėtų kai kurios svarbios aplinkybės, gali tekti luktelėti porą dienų. Šį kartą daugiau išlošote apsiginklavę kantrybe.



Visata skatina siekti svajonės, tačiau kol kas nenutuokiate už ko nusitverti? Nesijaudinkite ir, svarbiausia, niekur neskubėkite. Praleiskite dieną ramiai, pamedituokite. Tai padės nuraminti mintis ir nusistatyti aiškius prioritetus. Užuot blaškęsi tarp daugybės spontaniškų idėjų, leiskite joms subręsti ir atsirinkite tik verčiausias jūsų dėmesio.



Labai nekantrausite kuo greičiau pasidalinti šviežiomis atostogų idėjomis su savo draugais, tačiau tuo pačiu sau priekaištausite, kad nukreipiate dėmesį nuo kažko svarbesnio. Nenumokite ranka ir neskubėkite imtis kitų darbų – greičiausiai jūsų išsiblaškymas susijęs su tuo, kad norite pagilinti emociniu ryšius su žmogumi, kurį gerbiate. Nėra jokios priežasties užkirsti tam kelią.



Aplinkinių akyse šiandien netruksite pastebėti savo pačių emocinę būseną. Tai žinodami, nepulkite kaltinti pašnekovų, kad jie elgiasi pernelyg jausmingai ar subjektyviai. Užuot švaistęsi kritikos strėlėmis, susimąstykite, kiek patys esate kalti dėl vienaip ar kitaip susiklosčiusios situacijos. Būkite savikritiški!



Jūsų širdis trokšta svajonę paversti realybe, tačiau rezultatas gali jus nuvilti. Deja, nėra paprasto recepto ką nors pakeisti, nes kiekviena situacija yra unikali. Nuraminti mintis, susidėlioti darbus eilės tvarka padės meditacija. Kad ir kaip norėsis, nekalbėkite visko, kas šauna į galvą, verčiau bendraukite tik pačiais aktualiausiais klausimais. Laimė – sąmoningas pasirinimas.



Nepaisant visų jūsų laukiančių darbų, šiandien skirkite bent valandėlę savo kūrybiškajai prigimčiai. Visata siunčia jums ypatingas mūzas, tad nepraleiskite galimybės sukurti kažką išties išskirtinio. Žinoma, nesiverskite per galvą bandydami paversti savo vizijas kažkuo apčiuopiamu ar pritaikomu pasdienybėje. Atsipalaiduokite ir mėgaukitės kūrybos procesu!



Vidinis noras klajoti ir tyrinėti šį kartą nukryps į jūsų pačių sielą. Dabar, užuot ieškoję nuotykių, norėsite rasti ramų kampelį, kuriame galėtumėte apmąstyti gyvenimo prasmę. Mažai kas pastebės šį jūsų norą ir stebėsis, kas čia nutiko, nes paprastai būnate daug aktyvesni.Nesivarginkite dėl to aiškintis. Pasikliaukite nuojauta ir mėgaukitės savo  prote glūdinčiomis paslaptimis.



Paprastai dirbdami mėgstate turėti aiškų veiksmų planą, tačiau šiandien Visata suteiks jums puikią galimybę atsipalaiduoti ir paprasčiausiai improvizuoti. Negana to, ši, jums visiškai neįprasta, situacija greičiausiai tik padidins jūsų produktyvumą! Žvaigždės jums šypsosi, tad nieko nebijokite ir darykite tai, ką reikia!



Šiandien pasijusite pasimetę, tačiau tai bus viso labo lengvas priminimas, kad vien protu suvokti tiesą nepakanka. Kartais pernelyg daug faktų ir pasirinkimų nuveda neteisingu keliu, todėl jūsų dabartinis uždelsimas yra tikra dovana. Durys į ateitį atsivers tik tada, kai suvoksite, kokia kryptimi privalote žengti, tačiau galutinai abejones išsklaidyti pavyks tik praktiškai veikiant. 

 



Šiandien sklęsite ant didžiulių savo vaizduotės sparnų, tik saugokitės ir nepakilkite pernelyg aukštai. Turite nemažai jūsų dėmesio reikalaujančių darbų, tad kad ir kaip maloniai leistumėte laiką svajonių pasaulyje, prisiminkite, žmonės jumis pasitiki. Dirbdami vadovaukitės intuicija ir nesunkiai suderinsite savo įsipareigojimus su vidiniais troškimais.


admin · 2018-03-15 02:00 · 1321 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt