INGREDIENTAI: 350 g miltų
100 g kefyro
100 g sviesto
300 g avienos, virtos
200 g brokolių
Druskos
Pipirų
1 svogūno, didelio
150 g sūrio
1 kiaušinio
200 g grietinės
1 svogūno
Paruošimo būdas: Iš miltų, kefyro ir sviesto išminkyti tešlą. Ją padėti pusvalandžiui į šaldymo kamerą ir tada iškočioti ir įkloti į kepimo indą. Virtą avieną supjaustyti, apkepti keptuvėje keletą minučių ir sudėti ant tešlos. Brokolius išskaidyti šakelėmis ir išdėlioti tarp mėsos, pabarstyti druska, pipirais. Svogūną nulupti, supjaustyti ,apkepinti aliejuje ir sudėti ant mėsos, užbarstyti tarkuotu sūriu. Išplakti kiaušinį su druska, išmaišyti su grietine ir užpilti ant viršaus. Kepti orkaitėje apie 30 minučių.