Porcijų skaičius: 8
INGREDIENTAI: Kukuliams:
500 gramų lašišos faršas
1 vienetas kiaušinių
5 šaukštai džiūvėsėlių
šiek tiek druskos
šiek tiek prieskonių žuviai
Padažui:
200 mililitrų vandens
4 šaukštai pomidorų padažo
3 šaukštai grietinės
Pabarstymui:
šiek tiek krapų
Kepimui:
šiek tiek aliejaus
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Lašišos faršą sumaišyti su kiaušiniu, džiūvesėliais, druska ir žuvies prieskoniais. Suformuoti kukulius ir kepti įkaitintoje keptuvėje ant aliejaus.
2.
Padažui sumaišyti vandenį, grietinę ir pomidorų padažą. Baigiant kepti ant kukulių užpilti padažą.
3.
Kukulius su padažu patroškinti dar kelias minutes ir pagardinti smulkintais krapais.