TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Vardadienius šiandien švenčia: Paskalis Virkantas Gailė Bazilė
Trečiadienio Dienos Horoskopas (2018-03-14)

Trečiadienio Dienos Horoskopas (2018-03-14)


Realybė jus pakels, pasuks virš galvos keletą kartų ir svies žemėn, palikdama be žado. Jei iki šiol manėte, kad gerai žinote, kur link einate, dabar jau nebūsite tokie užtikrinti ir gal net pasitrauksite iš „mūšio zonos“. Kai emocijos aprims, vis tiek turėsite nuspręsti, ką darysite toliau. Gerai viską apmąstę, situaciją suvoksite kur kas aiškiau. Gyvenimas – tarsi eilė pasirinkimų; jūs renkatės, o tai, ką pasirenkate, kuria jus pačius.



Nors ir nebūsite užtikrinti, ar žengti pirmyn, ar dar palaukti, šiuo metu turėsite daugiau atsakymų negu klausimų. Geriausiai jausitės savo naująjį žygį pradėdami pamažu. Netruksite pastebėti, kad jums puikiai sekasi, o taip pat matysite, kurias plano dalis reikėtų tobulinti. Jei ir toliau išliksite susitelkę ir metodiški, numatytą tikslą pasieksite rekordiniu greičiu. Kaip sako kinų patarlė, tūkstančio mylių kelionė prasideda nuo pirmojo žingsnio.



Kai kas nors jūsų planus sudarko neatpažįstamai, lengviausia yra prisiimti aukos vaidmenį. Tai, kas nutiko, greičiausiai nėra taip jau netikėta – tikriausiai nujautėte, kas galėjo jums sutrukdyti. Neverta nusiminti dėl įvykių, kurių vis tiek nebegalite pakeisti. Situaciją taisykite kiek įmanoma objektyviau įvertinę, ką galite padaryti šiuo momentu.



Įtikinti kitus savo idėjomis – nelengvas darbas, tačiau atsakymas „ne“ neturėtų jūsų sulaikyti, ypač tuomet, kai žinote, kad jūsų pastangos ilgalaikėje perspektyvoje pasitarnaus daugeliui žmonių. Negalite pasiduoti, nes jūsų misija iš tiesų svarbi ir reikalinga. Įsivaizduokite, kad esate tekanti upė: kad ir kokios kliūtys pasipainiotų, jūs savo srove jas nušluojate ir toliau tęsiate kelionę į jūrą – savo tikslą.



Nuolat kamuos mintis, kad savo darbą galite padaryti kur kas geriau/ įdomiau/ įvairiau, nei jums pavyksta šiuo metu. Nenusiminkite ir toliau demonstruokite tai, ką šiuo metu sugebate geriausio, bet tuo pat metu nenustokite mąstyti, kaip būtų galima ką nors patobulinti. Darbas – tai procesas: kelyje iki rezultato pasitaiko visko. Net ir to, ko nepageidautumėte matyti.



Įtikėsite, kad pagaliau radote sprendimą darbo problemai, dėl kurios vis strigdavote. Tačiau pabandę tą sprendimą praktikoje, pamatysite, kad darbą pradėjote remdamiesi neteisingomis prielaidomis arba nuklydote nuo savojo tikslo. Kad ir kuri būtų priežastis, turėsite sustoti ir iš naujo įvertinti savo pasirinktą kelią, kad galėtumėte tinkamai pasitaisyti. Visa tai nėra priežastis nusiminti ir atsisakyti savo svajonių – tiesiog pamirškite, kiek jums tai kainavo, ir bandykite dar kartą.



Stengsitės padaryti viską, kad būtumėte unikalūs. Užuot priėmę bendrą grupinį nutarimą, stengsitės, kad visi pamatytų jus ir jūsų išskirtinį sprendimą. Plaukti prieš srovę šį kartą bus sunkiau nei tikėjotės. Ar verta? Tikrai taip – jei manote, kad žinote, ką darote, vadinasi, taip ir yra. Netapkite kliūtimis sau patiems.



Nuolat klausite savęs, ar jūsų bandymas pakeisti darbo metodiką ir sumažinti stresą yra veiksmingas. Iš tikrųjų jūsų įžvalgos yra vertingos ir gali pakeisti kitų žmonių darbo metodus. Neatsitraukite tik dėl to, kad bijote pasekmių. Be abejo, pasidalindami savo žinia sukelsite sumaištį, o gal net atvirą konfliktą, tačiau tai yra viso labo neišvengiami pokyčių palydovai ir pagerėjimo ženklai. Tamsiausia valanda, kaip taisyklė, būna prieš pat aušrą.



Vakarykščiai planai šiandien sulauks tokio pasipriešinimo, kad teks kurti juos iš naujo. O juk tikėjotės pasistūmėti pirmyn. Vis dėlto ši pauzė nėra kažkoks beprasmiškas likimo pokštas: tai – ženklas, kad jūs dar nepakankamai pasiruošę. Negaiškite laiko analizuodami, kas kaltas, kad taip įvyko. Kuo greičiau imkitės darbo ir pašalinkite visas matomas kliūtis, trukdančias jums sukurti savąjį šedevrą.



Gali būti, kad iki šiol darbavotės taip smarkiai, kad nusilpo jūsų imunitetas ir dabar prie jūsų kėsinasi „prikibti“ įvairūs negalavimai. Imdamiesi konkrečių veiksmų, galite atgauti puikią fizinę būklę, tik svarbu nedelsti ir nesulaukti to momento, kai jau bus per vėlu. Gana paprastai patobulinę savo gyvenimo būdą pajusite didelį skirtumą – tik nepamirškite reguliariai mankštintis, valgyti ir miegoti.



Gana dažnai jums atrodo, kad esate viso labo kažkieno kito suskurtos dramos veikėjai, nors jūs, be abejo, norėtumėte tapti savo pačių istorijos herojais. Tačiau prieš imdamiesi herojaus vaidmens, turite apie savo ketinimus pranešti kitiems, kad jie galėtų teisingai atlikti savuosius vaidmenis. Prašydami pagalbos pasirodytumėte pažeidžiami, tačiau tai neturėtų jūsų atgrasinti. Norėdami pasiekti naujų aukštumų, privalote susigrumti su savo baimėmis.



Likimo smūgiai suteikia išminties ir noro keistis. Vakarykštės jūsų gyvenimo bėdos vis dar turi pasekmių dabartyje, tačiau jūsų požiūris tobulėja: užuot susitaikę su tuo, kas jums nutiko, dabar jau esate pasirengę tai pakeisti, nes jau matote tam tikrų galimybių pagerinti savo būtį artimiausioje ateityje.


admin · 2018-03-14 02:00 · 1230 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt