TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Šiandien minėtina: Pasaulinė informacinės visuomenės diena Tarptautinė diena prieš homofobiją Pasaulinė orientavimosi sporto diena Vaiko diena
Sekmadienio Dienos Horoskopas (2018-03-11)

Sekmadienio Dienos Horoskopas (2018-03-11)


Vargu ar pavyks ištverti nepasilaikius savo nuomonės sau, nuolat ieškosite jums palankaus klausytojo. Tokiu būdu galbūt laimėsite auditorijos dėmesį, bet vargu ar jį išlaikysite ilgesniam laikui. Jūsų kalbėjimas aplinkiniams gali pasirodyti gerokai agresyvesnis nei jums patiems atrodo. Visata dabar gerokai įaudrins jūsų mintis, o tai neišvengiamai atsispindės ir jūsų kalboje. Liaukitės karščiuotis, kol kas nors jūsų „neatvėsino“.



Namie dėmesio reikalaus daug buitinių reikalų, todėl ištrūkti lauk bus gerokai sunkiau. Galbūt slapta manysite, kaip būtų gerai visus šiuos namų rūpesčius atidėti vėlesniam laikui, juk turite tiek visokių sumanymų. Realybė kužda ką kita: šiandien verčiau drausmingai atlikti namų darbus.  Gal tai skamba nelabai smagiai, bet tvarkinga aplinka teigiamai paveiks jūsų kūrybinį gyvenimą. Sugebėjimas keisti prioritetus taip, kad visiems būtų gerai – vienas iš jūsų talentų.



Pravalę voratinklius galvoje, nekantrausite nedelsiant imtis veiklos, visiškai nepaisydami aplinkinių intereso. Neketinate nieko įžeisti, bet kažkodėl rūpinatės tik savo idėjų platinimu, neatsižvelgdami į niekieno nuomonę. Ir dar, esate įsitikinę, kad tie, kurie jūsų atidžiai klauso, būtinai jums pritaria. Neverta veltis į žodžių mūšį vien norint įrodyti savo tiesas. Konfliktas neįvyks, jei jame nedalyvausite.



Pastaruoju metu jus kamuoja nuotaikų permainos ir, jeigu norite jų išvengti, privalote susikaupti ir nesublaškydami daryti viską, kad įgyvendintumėte savo svajonę. Susitelkite į šviesios ateities viziją ir pakvieskite prie savo planų prisijungti kiek įmanoma daugiau žmonių! Juk didelis būrys rankų darbus nudirba nepalyginamai greičiau!



Šiandien jausitės lyg pakliuvę į meilės laivą: galva suksis nuo romantiškų užuominų, o kojos links nuo netikėtų aistros proveržių. Deja, kaip reikiant pasidžiaugti šia išskirtine diena jums trukdys abejonės ir nesaugumo jausmas. Atsipalaiduokite – Visata globos kiekvieną jūsų sprendimą. Rizikuokite ir mėgaukitės šampano purslais! 



Atrodo, šiandien jums trūksta vieno vienintelio apčiuopiamo fakto, kad galėtumėte ramia širdimi priimti sprendimą. Negana to, nerimausite, kaip geriau pristatyti pasauliui savo idėjas: vaizdžiai nupasakoti ar tiesiog imtis darbo, kad aplinkiniams beliktų patiems jus įvertinti. Atminkite, kad kai kada neveikia jokie įprasti metodai ar geležinė logika, tad pabandykite pažvelgti į susiklosčiusią situaciją iš šalies – galbūt yra kažkas, ko dar nepastebėjote?



Galvoje knibžda daugybė naujų savirealizacijos idėjų, tačiau kol kas jas dar reikia užauginti, išpuoselėti. Vos tik pradėsite kurti realius planus, pajusite, kaip jūsų svajonėms išsiskleidžia sparnai. Mėgaukitės kiekviena akimirka – juk kūrybos procesas lygiai toks pats svarbus kaip ir jos rezultatas!



Visata lems, kad šiandien savo mintis reikšite garsiai ir būsite valdingesni nei paprastai, bet tuo pačiu imsite mąstyti panašiai kaip kaip jūsų partneris ar konkurentas. Geriausiu atveju tai gali paskatinti jus įvardyti tarpusavio skirtumus, blogiausiu  – dėl tų skirtumų kibsite vieni kitiems į atlapus. Kartais būtina pasakyti tiesą, bet nuoširdumas be takto pojūčio, kaip žinia, yra didžiausia pradedančio diplomato klaida.   



Pajusite, kad turite dar labai daug ką sužinoti ir išmokti, o tai padryti seksis ne taip greitai, kaip tikitės. Galbūt jums palengvės, jei žinosite, kad retas yra tiek įsigilinęs į jus sudominusią sritį labiau nei jūs patys. Atsispirkite pagundai savo idėjas piršti kitiems, kol nesusipažinsite su visais faktais ir nesurasite klausytojų, kuriems būtų įdomi jūsų tema.



Atrasite jums tinkamą darbo tempą ir gerą momentą užsiversti ant nugaros tiek užduočių, kiek tik sugebėsite atlikti. Nesmagu, kai žmonės nesupranta jūsų aistros darbui, jus stebina, kaip kiti neišnaudoja tokio produktyvaus laikotarpio. Neskubėkite spręsti apie kitus ir stebėtis jų elgesiu – tai ne jūsų problema. Verčiau susikoncentruokite į savo tikslus, taip pavyks dirbti dar našiau.



Manote, atjungsite durų skambutį, išmesite mobilųjį pro langą ir niekas jūsų nesutrukdys? Kas nors būtinai įsliūkins per galines duris, bet susipras palikti jus ramybėje, kai tik demonstratyviai parodysite išėjimą. Ir be neprašytų svečių rasite ką veikti, nes Visata dabar skatins jus sukurti sėkmingą strategiją. Bendradarbiavimas jūsų nesudomins, norėsite, kad visas planas priklausytų tik jums. Pasisaugokite protinio išsekimo – verčiau pataupykite jėgas plano įgyvendinimui.



Asmeniniam tobulėjimui skyrėte daug pastangų, todėl jums patinka pramankštinti intelektualinius raumenis. Tačiau buvote taip įnikę į mėgstamą užsiėmimą, kad apleidote jums svarbius žmones. Nesistebėkite, kad draugai tapo irzloki – tai tik jūsų apleistų emocinių poreikių atspindys, susiformavęs tuo metu, kai buvote susikoncentravęs į save. Vienatvė teigiamai veikia jūsų sielą, tačiau jūsų širdžiai nepakenktų pabūti su artimais žmonėmis.


admin · 2018-03-11 02:00 · 1230 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt