INGREDIENTAI: 3 kiaušinių baltymai
1 stiklinė cukraus
0,5 stiklinės obuolienės
1 pakelis vanilinio cukraus
0,25 arbatinio šaukštelio maltų gvazdikėlių
1 malta anyžiaus žvaigždutė
0,5 arbatinio šaukštelio malto muskato
1 valgomas šaukštas cinamono
2 arbatiniai šaukteliai kepimo miltelių
1 stiklinė speltos miltų
1 stiklinė kvietinių miltų
0,5 stiklinės pieno
2 stiklinės stambiai tarkuotų morkų
0,5 stiklinės razinų
200 g smulkintų konservuotų ananasų
Paruošimo būdas: Dubenyje iki purumo išplakiau baltymus, plakant subėriau cukrų, vanilinį cukrų, supyliau obuolienę, pieną. Gvazdikėlius ir anyžiaus žvakgždutę sumaliau kavamale. Subėriau į tešlą kartu su miltais, kepimo milteliais, cinamonu, maltu muskatu ir smulkintais ananasais. Galiausiai - tarkuotas morkas ir gerai nuplautas razinas. Masė turi būti tiršta. Kepiau riebalais pateptoje kepimo skardoje 40 min 175 C laipsnių orkaitėje. SKANAUS!