TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Šiandien minėtina: Pasaulinė informacinės visuomenės diena Tarptautinė diena prieš homofobiją Pasaulinė orientavimosi sporto diena Vaiko diena
Penktadienio Dienos Horoskopas (2018-03-09)

Penktadienio Dienos Horoskopas (2018-03-09)


Geros idėjos dažniausiai nesimėto, tačiau šiandien jūsų vaizduotė  dirbs kaip reta gerai. Įkvėpimo šaltiniu gali tapti socialinė situacija gatvėje, parduotuvėje, viešajame transporte ar pan. Tiesą pasakius, tiek įsismaginsite, kad prikursite daugybę sumanymų. Tik keletas iš jų yra iš tiesų įgyvendinami, tačiau kurie? Pasikalbėkite su draugais ar bendradarbiais – objektyvus žvilgsnis „iš šalies“ padės viską sustatyti į vietas.



Užplūdusius darbus nugalėkite sumanumu. Atrodo, visi iš jūsų reikalauja rezultato čia ir dabar, tačiau net ir tokiu atveju atsiras galinčių palaukti. Sudėlioję prioritetus, imkitės pačių skubiausių darbų, o likusių – vėliau. Labai tikėtina, kad dienos eigoje paaiškės, kad kai kurie darbai net nėra būtini arba bus perkelti vėlesniam laikotarpiui. 



Darbe susidariusi situacija gali išprovokuoti jūsų poelgį, kuriuo vėliau nesididžiuosite. Tai greičiausiai nebus kažkas labai aštraus ir atviro, greičiau jau viena neapgalvota frazė. Visi mūsų veiksmai prasideda nuo minčių ar impulsų, tad pradėti reikėtų nuo jų. Sekite save ir, prieš ką nors pasakydami, pagalvokite – ar tai būtina?



Atrodys, kad sukatės ratu –  jūsų pasirinktas kelias niekur nenuves. Net žmonės kalbės tarsi nenorėdami nieko pasakyti. To nepakeisite, tačiau galite pakeisti savo požiūrį į visa tai. Reaguokite ramiai, o radę progą, pasinerkite į tylą. Grįžę į žemišką triukšmą, stenkitės patys prie jo neprisidėti, o tapkite atidžiais žiūrovais – kuo tylesni tapsite, tuo daugiau sugebėsite išgirsti iš jus supančios aplinkos. „Galbūt ne garsas skamba tyloj, o tyla garse?“



Būsite neramūs ir nepavyks to nuslėpti, jus vis kas nors išbaškys, neleis susikaupti. Nereikalaukite iš savęs pernelyg daug ir nesistenkite bet kokia kaina įvykdyti tai, ką užsibrėžėte dienos pradžioje. Darykite tai, kas arčiausiai širdies, ką norėtumėte daryti čia ir dabar. Tyinėkite jums rūpinčią sritį ir tikrai atrasite kažką naujo. Be abejo, neįvykdyti įsipareigojimai niekur nedings, tačiau dabar galėsite į juos pažvelgti naujomis akimis.  



Jeigu iki šio laiko sunkiai dirbote, dabar galėsite mėgautis pelnytu pripažinimu, kolegos laikys jus autoritetu ir jumis žavėsis. Deja, yra ir blogoji šio reikalo pusė – viršininkas, matydamas jūsų sugebėjimus, iškels jums dar sunkiau įgyvendinamus reikalavimus, tad teks kaip reikiant pasistengti, kad ir vėl švęstumėt pergalę. 



Trokšdami artimo ir intymaus pokalbio su patikimu žmogumi, dvejosite. O kas, jeigu jūsų atvirumas sugrąžins nemalonius prisiminimus? Kaip bebūtų, nesitikėkite, kad jums pavyks nusiraminti, kol neišsipasakosite.  Luktelėkite tinkamo momento ir išdrįskite būti pažeidžiami.



Nesistenkite pateisinti susiklosčiusios situacijos, net jeigu tai prieštarauja jūsų prigimčiai. Galbūt jums patinka tiesiog būti įsimylėjusiais ir nė nepastebite, koks žmogus stovi prieš jus? Nežvelkite į pasaulį pernelyg jautriai. Nedarykite skubotų sprendimų ir jums neteks tvarkytis su jų pasekmėmis.



Visata lems, kad šiandien jausitės tikra vakarėlio žvaigžde, tačiau niekaip negalėsite atsikratyti nuojautos, kad kažką užmiršote. Dar pirmoje dienos pusėje atidžiai patikrinkite savo darbotvarkę – galbūt yra neskubių darbų, kuriuos galėtumėte nukelti kitai savaitei? Skirkite daugiau laiko savo poilsiui ir emocinei ramybei. Tai padės atgauti jėgas ir pasiruošti naujiems iššūkiams.



Jūsų kasdienę rutiną gali sujaukti keletas netikėtų įvykių ir nesutarimų su aplinkiniais. Prieš ką nors sakydami, atidžiai patikrinkite argumentus ir pasitikėkite savimi. Aplinkiniai netruks pastebėti jūsų entuziazmo ir tai padės greičiau susirasti bendraminčių.



Jūs žengiate į sėkmę. Jūsų galvoje knibžda projektai, o svarbiausia, kad rasite bendraminčių, kurie prisidės prie jų įgyvendinimo. Be abejo, niekas savaime neįvyks, tačiau kuo atkakliau dirbsite, tuo daugiau žmonių susidomės jūsų veikla, pagerės galimybės žengti pasirinkta kryptimi. Pinigai bus didžiausias motyvacijos šaltinis, bet dėl jų teks patirti ir nemažai streso.



Jeigu audringai sureaguosite į artimo bičiulio pasiūlymą, galite pražiopsoti neįkainojamą galimybę patirti kažką naujo ir neįprasto. Tai žinodami, susilaikykite nuo skubotų replikų ir prieš ką nors atsakydami, leiskite sau valandėlę kitą pagalvoti. Nuolankumas bei lankstumas padės išsaugoti gerą nuotaiką ir sustiprinti santykius su draugais.


admin · 2018-03-09 02:00 · 1234 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt