INGREDIENTAI: virta višta
nuo virimo likęs sultinys
virtos morkos
česnakai
želatina (nebūtinai - sustingsta ir be jos)
krapų
mėgstamų prieskonių
Paruošimo būdas: Užpilame šaltu vandeniu želatiną ir pastatome, kad išbrinktų. Želatinos dėjau apie porą šaukštų, gal net mažiau. Supjaustome virtas morkas. Susmulkiname česnakus. Išimame vištieną iš sultinio, pašaliname kaulus, odelę (geriausia virti be odelės). Supjaustome norimo dydžio gabaliukais. Susmulkintą vištą sudedame į sultinį ir išmaišome. Pridedame prieskonių. Sudedame pjaustytas morkas ir česnakus. Pakaitiname želatiną iki tol, kol ištirpsta - neužviriname. Supilame į vištieną. Išmaišome. Išpilstome į norimo dydžio indus ir pastatome šaltai, kad sustingtų.