TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Vardadienius šiandien švenčia: Paskalis Virkantas Gailė Bazilė
Ketvirtadienio Dienos Horoskopas (2018-03-08)

Ketvirtadienio Dienos Horoskopas (2018-03-08)


Viskas, ko šiandien imsitės, užtruks ilgiau, nei planavote. Kaip bebūtų, neskubėkite ir užbaikite pradėtus darbus. Nors baigiamieji darbai truks kelias dienas, privalote tai padaryti prieš imdamiesi kokios nors naujos veiklos. Gerai atliktas darbas įkvėps jums daugiau pasitikėjimo ir ryžto ateityje.



Šios dienos jūsų moto – „Daugiau darbų, mažiau kalbų!” Tai žinodami, įsidėmėkite, kad jokios kalbos nepriartins jūsų prie užsibrėžtų svajonių taip greitai, kaip ryžtingi ir gerai apgalvoti poelgiai. Būkite drąsūs ir netinginiaukite, kol žvaigždės jums šypsosi.

 



Šiandien gali būti nelengva bendrauti su kai kuriais žmonėmis, nes būsite labiau linkę veltis į diskusijas ir aršiau ginsite savo interesus. Pasistenkite konvertuoti savo dramatiškumą į kūrybą ir galbūt jums pavyks išsaugoti darnią dieną.



Šiandien planetos jums suteikia antrą galimybę atvirai pasikalbėti apie savo ateities planus su viršininku ar mylimuoju (-aja). Kalbėdami pasistenkite logiškai argumentuoti kiekvieną mintį. Tai padės geriau suprasti jūsų idėjas, tad galėsite tikėtis paramos ir, jeigu prireiks, pagalbos.



Dėl planetų įtakos šiandien jūsų žodžiai bus kur kas paveikesni aplinkiniams nei visada. Taigi, prieš ką nors sakydami, gerai pagalvokite, kaip tai atsilieps kitų žmonių jausmams. Juk nenorite sugadinti puikių santykių per vieną dieną? 

 



Bandydami atskleisti savo jausmus, galite įžeisti ar net įskaudinti kitą žmogų. Jeigu jaučiate, kad jūsų dieną apgaubė niūri nuotaika, perlipkite per savo ego ir atsiprašykite. Tik ramia širdimi galėsite judėti į priekį ir siekti savo tikslų.



Tikėtina, kad paskutinieji įvykiai išmušė jus iš įprastų vėžių, tačiau šiandien palengva sugebėsite atgauti emocinę pusiausvyrą ir galėsite sugrįžti į savo kasdienę rutiną. Kaip bebūtų, neskubėkite kliautis savo senaisiais metodais ir įpročiais, Galbūt atėjo metas įnešti į savo gyvenimą naujovių ir pažvelgti į ateitį kūrybiškiau?



Šiandien būsite nusiteikę daugiau bendrauti, tačiau nesistebėkite, jeigu tai nuves jus visiškai netikėta linkme. Ironiška – kuo labiau būsite įsitikinę, kad kontroliuojate situaciją, tuo didesnė bus praraja tarp jūsų įsivaizdavimo ir realybės. 



Šiandien norėsis atvirai aptarti asmeninių santykių problemas su mylimuoju (-aja), tačiau to daryti neskubėkite. Atidžiai pasirinkite tinkamiausią momentą, nes būtent laikas dabar kaip niekad svarbus. Prieš ką nors sakydami, nuspręskite, ką išlaikysite paslaptyje.



Šiandien niekaip nesugebėsite nustygti vienoje vietoje – nervingai lūkuriuosite, kol raudoną šviesoforo signalą pakeis žalias ir jūs galėsite išminti akseleratoriaus pedalą iki dugno, tačiau neskubėkite daugiau nei būtina. Pasinaudokite galimybe nuveikti kažką išties svarbaus ir tuo pačiu metu patirti daug džiaugsmo.



Šiandien delsite priimti svarbų sprendimą darbe, jeigu jis bus tiesiogiai susijęs su kitų žmonių gerove. Nors esate visiškai ramūs dėl savo idėjų, bent jau kol kas nesate pasirengę tvarkytis su svetimomis dramomis. Žinoma, visada galite atsitraukti ir perleisti lyderio poziciją kažkam kitam, tačiau jeigu dabar išdrįsite apginti savo interesus – nustebsite, kokio palaikymo susilauksite.



Jūsų kūrybiškumui nebus ribų, tačiau vien dėl to, kad šitaip jaučiatės, aplinkiniai nepuls sekti jūsų pavyzdžiu. Visada domėjotės netradicinėmis idėjomis, tačiau dabar vertėtų pasisaugoti, kad jos nenukreiptų jūsų dėmesio nuo svarbesnių darbų. Elkitės atsakingai ir tikrai atrasite laiko pasidžiaugti savo svajonėmis.


admin · 2018-03-08 02:00 · 1203 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt