TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Dabar Lietuvoje: 2024-05-17 04:53
Trečiadienio Dienos Horoskopas (2018-03-07)

Trečiadienio Dienos Horoskopas (2018-03-07)


Šiuo metu, kai jus smarkiai veikia romantiškoji Venera, reikėtų vengti impulsyviai reaguoti į jausmus ir jų vediniems imtis veiksmų. Žmonės tiesiog nesupras jūsų, nespės kartu su jumis išgyventi to, ką išgyvenate jūs. Paprasta nerūpestingai dalintis troškimais, tačiau rezultatai jus gali nustebinti – ne pačia geriausia prasme. Bet kokie pasirinkimai turi pasekmes, o kai kurie – didesnes nei kiti. 



Užteks planuoti, metas veikti! Visatos padedami dabar nesunkiai įveiksite visas kliūtis, nepaisant to, pasitaikys žmonių, bandančių kišti jums pagalius į ratus. Nesileiskite išmušami iš pusiausvyros. Kartais nuožmus užsispyrimas yra geriausias jūsų ginklas!



Norėsite spontaniškai išreikšti meilę ir palaikymą, tačiau jausitės susikaustę. Norėsite pakeisti pasaulį, padaryti kažką, kad jame būtų geriau gyventi. Jūsų noras bus toks intensyvus, kad tiesiog bijosite juo ką nors šokiruoti. Nemėginkite savęs varžyti – juk taip ilgai savo jausmą nešiojotės su savimi. Atskleiskite savo galią – tai įkvėps ir kitus padaryti tą patį.



Užteks savęs gailėtis, marš prie darbo! Visata jūsų pusėje, tačiau kuo ilgiau delsite ir abejosite savimi, tuo daugiau puikių galimybių prarasite. Taigi, susikaupkite ir paklauskite savęs „Kada, jeigu ne dabar?“



Savo jausmus norėsite pasilaikyti sau, tačiau aplinkiniai lyg susitarę provokuos juos ištraukti į paviršių. Laimei, jums užteks gudrumo prisitaikyti prie besikeičiančios situacijos. Galbūt kažkas pasakys ką nors, kas pakels abipusę įtampą, o jūs kaip tik turėtumėt būti tie, kurie viską „užglaistys“. Prieš ką nors sakydami, pagalvokite, ar jūsų žodžiai tikrai suveiks geriau nei tyla. Žodis žvirbliu išlekia, jaučiu sugrįžta.



Trokštate atsipalaiduoti ir pasimėgauti savo darbu užtarnautomis gėrybėmis, tačiau atminkite, jog daiktai – laikini, o tikra draugystė trunka amžius. Taigi, siekite įspūdžių kupinos dienos ir geriausia, jeigu tai darytumėte su artimu mylimu žmogumi.



Keletas netikėtų įvykių gali visiškai sujaukti jūsų darbotvarkę. Negana to, būsite susirūpinę savo santykiais su šeimos nariais. Dėl šių priežasčių trokšite pasislėpti nuo pasaulio triukšmo ir ramiai pralaukti neramumus, nors greičiausiai realybė ne tokia baisi kaip įsivaizduojate. Neprisigalvokite konspiracinių teorijų ir užuot panikavę dėl to, ko galimai net nėra, pasidalinkite nerimu su artimu žmogumi.



Šiandien Visata paskatins jus susimąstyti, ką turėtumėte padaryti norėdami tapti geresne savo pačių versija. Tam, kad objektyviai pažvelgtumėte į savo trūkumus, reikia būti drąsiems ir pasiryžusiems pokyčiams, tačiau, jeigu išdrįsite, žvaigždės jus gausiai apdovanos.



Dėl spindinčios charizmos šiandien būsite aplinkinių dėmesio centre, tačiau visgi derėtų neužmiršti šiek tiek pabūti vieniems ir atgauti jėgas prieš paskutiniuosius savaitės iššūkius. Nors iš prigimties esate puikūs artistai, atminkite, kad net talentingiausi aktoriai prieš išeidami į sceną turi susikaupti ir pasiruošti vaidmeniui!



Visata privers suabejoti, ar pagrindas, ant kurio kuriate ateitį, yra pakankamai stabilus. Kaip bebūtų, nekankinkite savęs klausdami, kas būtų, jeigu būtumėte pasielgę vienaip ar kitaip. Sutelkite mintis į ateitį ir drąsiai pasitikite laukiančius iššūkius!



Puikiai žinote, ko norite ir kaip tai pasiekti, tačiau net matydami daugybę galimybių, šiandien galite suabejoti savo sprendimais. Nesileisktie užvaldomi nepagrįstų baimių ir nenuleisktie akių nuo tikslo!



Šiandien planetos sustiprins jūsų išgyvenimus, tad jeigu liūdėsite, tuomet giliai ir su ašaromis, jeigu džiaugsitės, pasaulis krykštaus kartu su jumis. Dėl tokios į kraštutinumus linkusios būsenos, venkite įtampos bei negatyvias mintis formuojančio informacijos. Tebūna ši diena skaidri ir šviesi!


admin · 2018-03-07 02:00 · 1223 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt