TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Vardadienius šiandien švenčia: Paskalis Virkantas Gailė Bazilė
Antradienio Dienos Horoskopas (2018-03-06)

Antradienio Dienos Horoskopas (2018-03-06)


Nesate iš tų, kurie renkasi lengviausią išeitį, tad ir šiandien vos nubudę skubėsite įsitraukti į darbų sūkurį. Nurimkite, nes pavargsite vien galvodami apie jūsų laukiantį kelią! Ramiai ir užtikrintai imitės vienos užduoties po kitos. Tai padės įsigilinti į kiekvieną darbą ir lems sėkmę dienos pabaigoje.



Užuot švaistę laiką bandydami pakeisti fatališkas aplinkybes, šiandien susitelkite į realius, įmanomus uždavinius. Nusistatykite aiškius proritetus ir rūpestingai atsirinkite užduotis, kurioms skirsite daugiausiai laiko ir jėgų. Tai padės sumažinti emocinę įtampą, tad galėsite legviau susikaupti ir padaryti geriausia, kas įmanoma tokiomis aplinkybėmis.



Šiandien aplinkiniai skatins jus siekti neregėtų aukštumų, tačiau, kad ir kaip savimi pasitikite, nepersistenkite. Stipriai nutolę nuo savo komforto zonos ribų rizikuojate labai sujaukti nusistovėjusią tvarką ir įnešti į savo gyvenimą nemažai chaoso! Žadėkite mažai, darykite daug!



Jūsų ryžtas perimti kontrolėn savo gyvenimą, būti fiziškai aktyvesniems šiandien įgyja naują prasmę. Nors esate pasirengę veikti, jūsų norai bus sumišę ir prieštaraus vieni kitiems, tad verčiau savęs nespausti. Nešvaistykite kitų laiko mėgindami juos įtikinti savo vizijų rimtumu. Jūsų nuoširdūs pasakojimai savaime įtikins aplinkinius, kad jūsų svajonės yra vertos išpildymo.



Iš prigimties mėgstate, kai žmonės jumis žavisi. Deja, šiandien galite taip ir nesulaukti taip trokštamo pripažinimo. Tik nesipiktinkite! Juk labai gali būti, kad paprasčiausiai pripatote girdėti ovacijas. Atminkite, kad darbai, kur kas iškalbingesni už žodžius. Tad pirmyn, dar kartą pademonstruokite pasauliui, kokie esate šaunūs!  



Nors šiandien jūsų laukia ilgas darbų sąrašas, būsite geros nuotaikos ir nesunkiai įveiksite vieną užduotį po kitos. Visatos padedami sugebėsite susikoncentruoti į savo tikslus ir greitai išspręsite iškilusius nesklandumus. Intuityviai jaučiate, kad gudrumu šiandien galite paimti pasaulį!



Šiandien jūsų laukia gana įtempta diena. Nepaisant to, vis vilsitės išvengti didesnių konfliktų ir vakarą praleisti darnioje harmoningoje aplinkoje. Pasikliaukite savo įgimtomis taikdariškomis savybėmis ir tikrai nesuklysite!



Paprastai neturite daug laiko smulkmenoms, tačiau šiandien Visata suteiks jums ypatingą galimybę mėgautis darbo procesu. Su didžiuliu susidomėjimu tyrinėsite kiekvieną detalę, neskubėdami gilinsite žinias ir semsitės patirties. Svarbiausia, ne rezultatas, o kelionė jo link!



Iš prigimties esate didieji idėjų generatoriai, tačiau net ir jums kartais reikia sustoti ir perkrauti baterijas. Visata – jūsų pusėje, tad neskubėdami apmąstykite savo tikslus ir priemones jiems pasiekti. Šiuo atveju, mažiau yra daugiau!



Šiandien įžvelgsite naujas galimybes net ir ten, kur dar vakar jų nė su žiburiu nebūtumėt aptikę. Vis dėlto neskubėkite perimti reikalų į savo rankas. Magišką planetų dermę kur kas naudingiau išnaudoti leidžiant laiką su draugais ir šeima. Taip išvengsite tarpusavio įtampos ir neleisite įsivyrauti varžybų atmosferai. Nuleiskite kartelę: šiuo metu žymiai svarbesni ne jūsų veiklos rezultatai, o tai, kokioje aplinkoje dirbate.

 



Puikiai žinote, ką turite daryti, ir nė neketinate leisti, kad kas nors jums patarinėtų. Kaip bebūtų, pasidalinti savo idėjomis su platesne auditorija dabar būtų ne pro šalį. Išgirsite ne tik daugybę dėmesio vertų idėjų, bet ir gausite doze konstruktyvios kritikos, kuri padės patobulinti planus ir pasiekti geresnių rezultatų.



Išlaisvinkite savo kūrybiškumą: pieškite, grokite, dainuokite, išreikškite užplūdusią nuotaiką savo garderobu! Tinka viskas, kas jus įkvepia, tačiau pirmiausia derėtų tvirtai apsispręsti, kokius savo talentus norite parodyti pasauliui, o kuriuos kol kas pasilaikyti tik sau.


admin · 2018-03-06 08:34 · 1254 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt