TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Vardadienius šiandien švenčia: Paskalis Virkantas Gailė Bazilė
Pirmadienio Dienos Horoskopas (2018-03-05)

Pirmadienio Dienos Horoskopas (2018-03-05)


Labai tikėtina, kad šiandien Visata padės jums atgaivinti santykius su mylimu žmogumi arba suves su įdomiu laisvos sielos žmogumi, kuris užkariaus jūsų širdį. Deja, dabar būsite kur kas įtaresni nei visada. Trokšite gauti atsakymus čia ir dabar, o tai priešingos lyties atstovams gali pasirodyti ne kokiu bruožu. Tvardykitės!



Šiandien Visata paskatins jus norėti nepaaiškinamų dalykų. Trokšite paskanauti egzotiško maisto, klausysitės sau visiškai nebūdingos muzikos, netgi turėsite galimybę apsilankyti gana ekscentriškų žmonių vakarėlyje. Tai vienu metu jus ir džiugins, ir neramins! Įdomiausia tai, kad tarp šių įdomių žmonių galite sutikti tą vienintelį, kuris ilgam jums apsuks galvą!



Šiandien Visata padės įveikti jums visas emocines kliūtis kelyje į laimę. Kaip bebūtų, norėdami kuo greičiau išsivaduoti iš nemalonių įsipareigojimų (meilėje ar darbe), rizikuojate priimti skubotą sprendimą. Prieš žengdami lemtingą žingsnį, gerai pasverkite visus „už“ ir „prieš“, kad vėliau netektų pasigailėti.



Neįprastai stiprūs jausmai susidurs su išoriniu pasiprešinimu. Būsite linkę išreikšti savo norus, kad ir kokie keisti jie būtų. Tačiau jei išliksite atviri naujiems būdams patirti malonumą, greičiausiai sulauksite netikėtai gerų rezultatų. Lygiai taip pat gali pasikeisti ir jūsų meilės santykiai. Jei išliksite atviri ir sąžiningi, būsite suprasti ir mylimi.



Jūsų įžvalgus protas lyg rentgenas prasiskverbs pro žmonių kaukes prie jų tikrųjų motyvų. Pasisaugokite – net jei turite pakankamai įrodymų kažkokioms išvadoms, nesate apsaugoti nuo klaidų. Trokšite būti pranašesnis ir tai gali daryti įtaką jūsų elgesiui. Net jei esate įsitikinę, kad žinote tiesą, leiskite emocijoms nuslūgti ir tik po to rėžkite, ką galvojate (jei vis dar norėsis). Veikti apgalvotai – išminties požymis, bet jei veiksite prieš pagalvodami – pasigailėsite.



Vienu momentu veikiate neįtikėtinai drąsiai, o kitu jau drebate iš baimės. Planetos palankiai veiks jūsų mąstymo aštrumą, bet aplink besisukantys nauji žmonės, daiktai ar idėjos gali greitai jus išblaškyti. Belieka pacituoti Beną Frankliną: „Jei jus užvaldė aistra, perleiskite vadeles protui“. 



Tik labai nedaugelis šiandien išvengs jūsų aštraus mąstymo. Būsite jėga, su kuria privalės taikstytis visi. Nepaisant to, paprastas flirtas gali taip įkaitinti atmosferą, kad nebeturėsite laiko apsvarstyti savo veiksmų pasekmes. Greiti sprendimai gali labai įkvėpti, bet gali ir emociškai įskaudinti. Verčiau tegu nugali tiesos, o ne malonumų troškimas: ilgalaikėje perspektyvoje dėl to jausitės geriau.



Šiandien išgyvensite gana dviprasmišką dieną. Viena vertus, Visata primins būti atidesniems smulkmenoms ir nesiblaškyti kol neužbaigsite užduoties, kita, drąsins ieškoti naujų saviraiškos priemonių ir būti entuziastingesniems darbe. Paradoksalu, tačiau kuo greičiau su tuo susitaikysite, tuo bus lengviau nuspręsti, ką daryti toliau.



Visata lems, kad šiandien net ir sudėtingiausios užduotys atrodys kaip smagus žaidimas. Taigi, pasiruoškite darbų planą ir žingsnis po žingsnio keliaukite savo tikslo link!



Profesinės ambicijos gena jus į priekį sparčiu žingsniu, tačiau priimdami sprendimus, neskubėkite ir gerai viską apgalvokite. Stebėkite aplinkybes ir būkite pasirengę prisitaikyti. Užmirškite ilgalaikius planus, nes tai, kaip dabar susitvarkysite su smulkmenomis, turės didelės įtakos jūsų ateičiai.



Pirmoje dienos pusėje būsite pasirengę padaryti bet ką, kad tik išspręstumėte įsisenėjusią problemą. Laimei, turite Visatos palaikymą, tad greitai atsikratysite praieites šešėlių ir galėsite drąsiai judėti pirmyn!



Viena vertus, trokštate būti su žmogumi, kuris priima jus tokius, kokie esate. Kita, harmoningų santykių su antrąja puse vardan esate pasirengę prisitaikyti, tad galiausiai mylimas žmogus net nesupras, kokie iš tiesų esate. Šiandien Visata jums palanki, tad nebijokite keisti bendravimo stilių ir šokiruoti. Vienaip ir kitaip atvirumas padės jums pasijusti laimingiems!


admin · 2018-03-05 12:00 · 1311 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt