TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Patarlė: Per kvailą galvą ir kojom vargas
Sekmadienio Dienos Horoskopas (2018-03-04)

Sekmadienio Dienos Horoskopas (2018-03-04)


Kartais iš tiesų nieko kito nebelieka, tik pasiduoti paslaptims ir nuojautoms. Iš pradžių tam priešinsitės, nes bijosite, tačiau netruksite pastebėti, kad už jums pažįstamo pasaulio ribų egzistuoja ištisas pramogų pasaulis. Iš pradžių bus nelengva, bet pratinkitės matyti ne tik materialius, įprastus daiktus ir reiškinius, bet ir tai, kas slypi už jų. Visata kupina magiškų dalykų, kurie kantriai laukia, kol mūsų žvilgsnis taps pakankamai aštrus.



Šiandien jūsų žodžiai kažkaip prasilenks su poelgiais, todėl aplinkiniams bus sunku suprasti tikruosius jūsų ketinimus. Visata skatins jus gana ekspresyviai parodyti jausmus, tačiau nerimausite, kad kažkas gali tuo pasinaudoti ir imti manipuliuoti jūsų dabartine būsena. Įsiklausykite, ką kužda vidinis balsas. Intuicija šiandien jūsų nepaves!

 



Pagaliau gausite šiek tiek laisvo laiko, kai galėsite atsipūsti ir pabūti ramiai, su sąlyga, kad patys tai suplanuosite. Antraip visą dieną praleisite padėdami kitiems. Tarnauti kitiems – didelė dorybė, tačiau turite rasti balansą tarp buvimo geruoju samariečiu ir buvimo geru sau patiems. Tegu kiti žiūri į jus ir taip pat tampa geresni sau.



Šiandien Visata lems tokį aukšą jūsų emocinį atsparumą, kad nesunkiai atlaikysite pavyduolio, linkinčio jums bloga, išpuolį. Paprasčiausiai gyvenime matėte pakankamai dramų, kad dabar gaištumėte laiką reaguodami į kiekvieną pasipiktinimą. Patekę į nemalonią situaciją, sukeltą kito žmogaus, atvirai be užuolankų išsakykite savo poziciją ir toliau mėgaukitės diena.



Atrodys, kad esate visiškai patenkinti neįpareigojančiais pokalbiais, tačiau iš tiesų norėsite  šio to daugiau. Jūsų pokalbis įgaus pageidaujamo intymumo, jei ne vien tik plepėsite, tačiau skirsite proporcingą pastangų kiekį įsiklausyti į žmogų. Maldami liežuviu gal ir pasieksite duris į paslapčių kambarius, tačiau vidun įžengsite tik tada, kai duris jums atvers kambarių savininkas. 



Šiandien atvirai didžiuositės savo sumanymais ir netgi įtikėsite, kad esate neįveikiami. Kaip bebūtų, dienai dar neįsibėgėjus galite susidurti su keletu netikėtų situacijų, kurios sutrikdys jūsų pasitikėjimą savimi. Nebijokite pripažinti, kad galite būti neteisūs. Tai ne silpnumo, o išminties ženklas!



Neprisiriškite prie to, kas parašyta užrašų knygelėje, verčiau sekite svajonėmis. Visata jums „išrašo“ leidimą pakeisti įprastą dienos rutiną kaip tik jūs pageidautumėt. Nuo pareigų amžinai nepabėgsite, tačiau galite kažką sukeisti, suderinti, kad gautumėte daugiau laiko savo vidinei kelionei. Džiaukitės mažais dalykais gyvenime, nes vieną dieną nubudę suprasite, kad tai buvo kažkas didingo.



Šiandien Visata gerokai sustiprins jūsų pasitikėjimą savimi, todėl jausitės lyg devintame danguje. Dabar nė neketinate snausti ant laurų ir ieškote galimybių savo darbų sąrašą papildyti dar keletu kūrybiškų užduočių. Kaip bebūtų, pradėję kažką naujo nesiblaškykite. Išlikite nuoseklūs ir maksimaliai išgyvenkite akimirkos suteiktą malonumą!



Iš pačių širdies gelmių sklindančios svajonės prašysis būti įgyvendintos, tačiau, didžiam jūsų nusivylimui, tai nerealu ir neįmanoma. Vis dėlto šie jūsų norai turi beveik magiškų savybių – jie taps pozityviu postūmiu jūsų gyvenime. Galbūt šios dienos jūsų mintys taps pagrindu realistiškiems ateities planams, kuriuos įgyvendinsite su malonumu, o rezultatai kalbės patys už save.



Ši diena prasidės gana įprastai, tačiau visai netikėtai, galite sužinoti kažką, kas paskatins pakeisti ne tik savo planus, bet ir ilgalaikius įsitikinimus. Deja, negalite ignoruoti šios informacijos, tad turėsite prisitaikyti. Kai kuriuos naujus dalykus priimsite natūraliai, o kai ką įsisavinsite ne iš karto, per keletą etapų. Būkite atviri pasauliui ir drąsiai pasitikite jo siunčiamas dovanas!



Galbūt šiuo metu reikėtų pradėti remontuoti namus, gražinti juos ar sutvarkyti, tačiau atidėliosite tai visai be priežasties – jums tai atrodys tiesiog nuobodu. Gal net užsisvajosite apie tai, kad gaunate pakankami pinigų, kad kažkas galėtų tai padaryti už jus. Materialios gerovės troškimas klaidina, nes pinigai patys iš savęs nepaguos jūsų širdies. Turtingiausi žmonės – ne tie, kurie turi daugiausiai, o tie, kuriems reikia mažiausiai.



Jūsų sugebėjimas prisitaikyti leidžia jums išgyventi pačias nepalankiausias situacijas. Tačiau tam tikrais atvejais ši jūsų savybė gali atsisukti prieš jus. Pavyzdžiui, jei jau kurį laiką toleruojate sudėtingus santykius arba darbą, kurio iš tiesų nemėgstate, vien todėl, kad bijote naujovių ir kartu su jomis ateinančios nežinios. Gyvenimas trumpas – jei norite pagerinti situaciją, prisiimkite už jį visą atsakomybę ir imkitės veiklos.


admin · 2018-03-04 21:43 · 1297 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt