TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Vardadienius šiandien švenčia: Judita Minvydas Eidmantė Liucijus Benedikta Benė
Įdomiausi daiktai iš moterų krūtinių formos

 

 

1. Krūtinės formos šalikėlis

Ar jūsų krūtinė yra geroje padėtyje? O ar galite iš krūtų padaryti mazgą ar jas surišti į kaspinėlį? O ar galite su savo krūtimis pažaisti metydamos jas aukštyn žemyn? Į visus šiuos klausimus atsakysite taip, jei įsigysite šį nuostabų krūtinės formos šalikėlį.




2. Krūtinės formos šlepetės

Geriausia dovana išlepusiam draugui arba sau pačiam.




3. Krūtinės formos nuotolinio valdymo pultelis.

Šis universalus nuotolinis TV valdymo pultelis – kiekvieno vyro svajonė. Nuėmus viršutinę bikinio dalį, jūs galėsite lengvai perjungi kanalus. Nuėmus apatinę bikinio dalį – valdysite garso, vaizdo bei kitus parametrus. Manau, kad pirmiausia turite tai išvysti gyvai, kad patikėtumėt.




4. Krūtinės formos pelės kilimėlis

Štai čia matote pelės kilimėlį, kurio kaina siekia $23.99. Šie patogūs moteriškų formų „apvalumai“ palaiko tavo riešo sąnarį.




5. Krūtinės tortas

Šis desertas – puiki idėja bernvakariui!




6.Streso mažintojas

Ši nuostabi pora krūtinės formos rutuliukų padeda mažinti stresą, nuovargį ar kitas emocijas. Puiki nauja dovana vyrui! Jų kaina siekia tik 49,90$. Padovanokite ramesnį gyvenimą savo artimam žmogui.




7. Krūtinės formos radijo imtuvas

Krūtinės formos radijo imtuvas (kaina $6.99) – baterijomis valdomas radijas. Privalu turėti kiekvienuose namuose, kambaryje, biure ar net garaže. Jums tereikia tik įjungti!




8. Čiulptukas

Skirta tik vyrams! Plastikinis čiulptukas gali būti uždedamas ant bet kokio gėrimo indo ir tada jau galite mėgautis kiek neįprastu gėrimo ritualu. Parduodama tik po 9,99$.




9. Krūtinės formos vandens pūslės

Tai numalšins skaudančias kojas ar atpalaiduos raumenis po bet kokios sunkios darbo dienos. Krūtinės formos karšto vandens pūslės gali būti pripildomos ir ledinio vandens. Kiek neįprasta šios pūslės išorės forma: padengta minkštu audiniu – moters liemens forma su dviejomis minkšomis krūtimis.




10. Alaus gertuvė

Puikiai tiks bet kokiam vakarėliui: paplūdimyje, atostogaujant ar namuose. Šis daiktas taip pat gali būti gera dovana draugui, kolegai. Svarbiausia, kad jūsų šaldytuve nepritrūktų alaus.




11. Krūtinės formos muilo dozatorius

Atrodys šiek tiek nešvanku šeimos vonioje, bet puikiai tinka viengugiams. Pora krūtų, kurios pripildomos bet kokio skysto prausiklio (dušo žėlė, šampūno ir pan. ) kurias labai lengva pritvirtinti prie sienos. Jums tereikia tik švelniai spustelėti!




12. Krūtinės formos pelė

Tokių pelių niekur neparduoda (kol kas), tačiau ją labai lengva pasigaminti namie!

admin · 2018-03-01 15:00 · 997 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt