TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Dabar Lietuvoje: 2024-05-10 08:59
Pasaulis kraustosi iš proto
Daugelis mūsų myli gyvūnus, bet ar norėtumėte, kad jie oficialiai taptų jūsų šeimos nariais? 20-metis Joe Guiso iš Australijos taip myli savo Auksaspalvę Retriverę Honey, kad ėmė ir susituokė su ja. Nors įstatymai tokios sąjungos neleidžia, visgi Joe surengė tikrą puotą, kurioje dalyvavo kostiumais pasipuošę draugai, buvo vaišės, bei vieša ceremonija parke. 5 metų kalytė "dėvėjo" baltu apsiaustu, o Joe visus tikino, kad savo išrinktąją myli griežtai platoniškai...

Pasaulis kraustosi iš proto

***

Visi užkandžiai, pyragai, sunkus maistas dideliais kiekiais bei kiti valgomi kalėdiniai "džiaugsmai" gali atnešti visai kitokią Kalėdų dvasią, kuri reiškiasi ne džiugesiu širdyje o ilga vienatve tualete. Bet neliūdėkite, nes jau išrastas specialus gaminys - purškiklis Poo-Pourri, kuris pranoks bet kokias jūsų pastangas nemaloniais kvapais paženklinti vonios kambarį. Į Poo-Pourri harmoniją susilieja citrinžolės ir greipfruto aromatai. Tad šiais metais be baimės galite susikviesti giminaičių gvardiją, kuri nebepaliks nepageidaujamo pėdsako jūsų namuose. Ačiū jums, technologijos!

Pasaulis kraustosi iš proto

***

Jei kada nors nepasisektų ir pakliūtumėte į kalėjimą, bei neapsikentę trokštumėte iš jo pabėgti - laikykitės dietos. Tenesio (JAV) policija teigia, kad Kristopher Allen White buvo toks liesas, kad sugebėjo praslysti pro kalėjimo kameros grotų tarpą ir pabėgti iš Haywood County kalėjimo. Už vagystes iš bažnyčių nuteistas vyras pabėgęs iš pastato pasinaudojo kalėjimo apklotu, kad galėtų perlipti spygliuotą vielą, ir nešė kudašių tolyn. Na, kad ir koks liesas vyriokas bebūtų, nėra jis nematomas, tad buvo sugautas ir grąžintas į kalėjimą. Tačiau prižiūrėtojai iki šiol nesuvokia kaip jam pavyko.

Pasaulis kraustosi iš proto

***

Ko gero visi esate girdėję įdomių vardų ir dar įdomesnių bei juokingų pavardžių. O likimas yra tikras pokštininkas moterims, turint omenyje, kad paprastai moterys tuokdamosis pasirenka vyro pavardę. Taigi, kartais vardo ir pavardės sąjunga sudaro visai įdomių junginių kaip: Kerry Oakey, Mary Christmas, Hazel Nut ar Queenie King. Na ką... vienoms pasiseka, kitoms nelabai, bet juk visi žinome - ne vardas puošia žmogų, o žmogus vardą.

Pasaulis kraustosi iš proto
KamTasVardas · 2010-12-10 16:31 · 2501 peržiūrėjo

Komentarai:

muskulas · (2011-02-22 11:29:28)
Graži pora *blushing*

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt