TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Dabar Lietuvoje: 2024-05-05 04:29
Balionas su laišku nukeliavo daugiau nei 9500km

 

 

Kai mažieji Elė, Ebė ir Pyteris Gardneriai išvydo dangumi skriejančius kiniškus žibintus, jie nusprendė, kad Ebės gimtadienį reikia paminėti keliomis dienomis anksčiau ir į dangų paleido balioną su laišku ir atgaliniu adresu. Mančesteryje (Anglija) su tėvais gyvenantys vaikai jau buvo pamiršę apie savo balioną, kol vieną dieną jie nesulaukė laiško nuo pono Chango.



Voke buvo drambliais papuoštas atvirukas su trumpu rašteliu, o antspaudas ant voko bylojo, kad laiškas išsiųstas iš daugiau nei už 9.500 km esančio Laoso. “Mes buvome visai apie jį pamiršę, kol negavome atviruko. Prireikė kelių minučių kol supratome kas tai yra.“ – pasakojo vaikų motina Vendi Gardner. “Tikrai buvau nustebinta, kad balionas taip toli nukeliavo. Nesitikėjau, kad jis atsidurs kitoje žemės pusėje.“



Atvirutėje ponas Changas paaiškino kaip jis rado laišką prie Mekongo upės ir paminėjo keletą kulinarinių skirtumų tarp Azijos ir Anglijos.



Ela (7), Ebė (6) ir Pyteris (4) tokius laiškus į dangų yra leidę ir anksčiau, tačiau niekad nėra sulaukę atsakymo. Po šio įvykio jie žadėjo šią gimtadienio tradiciją išlaikyti ir toliau.

admin · 2017-12-27 00:00 · 1135 peržiūrėjo

Komentarai:

lemijus · (2012-12-17 19:26:48)
*lietuva**music*

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt