INGREDIENTAI: 300 gramų braškių
300 gramų rabarbarų
100 gramų biskvitinių sausainių (naudojau „Savoiardi“ damų pirštelius)
50 gramų cukraus
0.5 vieneto citrinų (reikės išspaustų sulčių)
1 šaukštelis vanilės ekstrakto
1 žiupsnelis druskos
Sulaistymui:
125 mililitrai vandens
1 šaukštas cukraus
1 šaukštas citrinų sulčių
Kremui:
250 gramų maskarponės sūrio
190 gramų grietinėlė, 36% riebumo
65 gramai cukraus pudros
0.5 vieneto citrinų (reikės išspaustų sulčių)
1 šaukštelis vanilės ekstrakto
Papuošimui:
pagal poreikį braškių (nebūtina)
pagal poreikį mėtų (nebūtina)
pagal poreikį migdolų drožlių (nebūtina)
Toliau skaitykite paspaudę
Išsamiau