INGREDIENTAI: 1 skardinė konservuotų raudonųjų pupelių (arba baltų, apie 400 g)
250 gramų rūkyto kumpio (arba rūkytos vištienos ar dešros)
150 gramų sūrio (tarkuoto)
1 vienetas morkų (šviežių arba korejietiškų)
3 šaukštai majonezo (apytikriai)
2 skiltelės česnako
pagal skonį pipirų
1 saujelė vyšninių pomidorų (papuošimui, nebūtina)
PARUOŠIMO BŪDAS: Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Sutarkuoti sūrį, smulkiais šiaudeliais supjaustyti morką, kumpį susmulkinti nedideliais kubeliais.
2.
Nuo konservuotų pupelių nupilti skystį.
3.
Į dubenį suberti pupeles, morką, sudėti kumpį. Įdėti majonezo, pagardinti pipirais, įspausti česnaką ir išmaišyti.
4.
Prieš tiekiant salotų viršų pabarstyti sūriu, išdėlioti pomidorus arba viską kartu išmaišyti.