INGREDIENTAI: 800 gramų vandens
500 gramų maltos jautienos
400 gramų konservuotų pomidorų
100 gramų tepamo sūrelio
1 vienetas svogūnų
3 šaukštai konservuotų raudonųjų pupelių
3 šaukštai konservuotų juodųjų pupelių
1 vienetas sultinio kubelių
pagal skonį česnako
pagal skonį saldžiosios paprikos miltelių
pagal skonį džiovintas imbieras
pagal skonį maltos kalendros
pagal skonį džiovintas raudonėlis ir čiobreliai
pagal skonį žaliųjų citrinų
MĖSOS SRIUBOS PARUOŠIMO BŪDAS: Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Maltą jautieną gerai apkepkite puode su alyvuogių aliejumi. Suberkite smulkiai pjaustytą svogūną ir česnaką.
2.
Pakepinę, suberkite visus prieskonius, gerai išmaišykite ir pakaitinkite kelias minutes.
3.
Suberkite pupeles, pomidorus, supilkite vandenį ir įdėkite sultinį. Viską gerai išmaišykite ir palikite lėtai virti apie 20 minučių.
4.
Pabaigoje virimo sudėkite tepamą sūrį, supilkite žaliosios citrinos sultis, gerai išmaišykite ir dar pakaitinkite kelias minutes.
5.
Sriubą patiekite pabarstę tarkuotu kietuoju sūriu su kukurūzų traškučiais.